100 бр. календарчета за 2021 г. с ламинат, заоблени ъгли и снимка от Офис 2

100 бр. календарчета за 2021 г. с ламинат, заоблени ъгли и снимка от Офис 2


Цена: 1399лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1399лв

100 бр. календарчета за 2021 г. с ламинат, заоблени ъгли и снимка от Офис 2

Описание на офертата:

Офертата включва:

100 броя джобни календарчета 

100 броя пълноцветни календарчета.Календарчетата се печат пълноцветни от двете страни. Календарчетата са с едностранен ламинат.Календарчета със снимка на клиента. Клиентът изпраща снимка, която се отпечатва за лице на календарчето. На лицето се поставя само годината – 2021. Не се изработва дизайн на календарчетата. Снимките се отпечатват така както клиента ги изпрати.Календарчетата са със заоблени ъгли.

Изисквания към готовите файлове за печат:Файлове: cdr, pdf, eps, psdРазмер: 93x63 mmЦветове: CMYK 4+2, да няма снимки в RGBРезолюция: мин 300 dpiТекстове: в криви, черен текст: over print blackГръб на календарчето: в две цветоотделки CB или MB или пълноцветен печат

*

Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.

Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 100 броя пълноцветни календарчета с безплатен календариум - със снимка или готов дизайн; Календарчетата се печат пълноцветни от двете страни, и са с едностранен ламинат; Клиентът изпраща снимка или готов дизайн, който се отпечатва за лице на календарчето. На лицето се поставя годината – 2021. Не се изработва дизайн. Снимките се отпечатват така както клиента ги изпрати; Ваучерът включва заобляне на ъглите. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Важно! В цената не е включено изработване на лого. Видове файлови формати при изпращане на лого: .cdr, .eps, .ps, .psd, .tiff,.ai.; Ваучерът не включва доставка. Доставки се извършват с куриерска фирма по тарифата на куриера. Пратките се изпращат от офис до офис на куриера (или до адрес на клиента);