Релаксирайте с мараж и терапия в център Greenhealth!

Релаксирайте с мараж и терапия в център Greenhealth!


Регулярна цена: 145лв
Цена: 6990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 6990лв

Релаксирайте с мараж и терапия в център Greenhealth!

Описание на офертата:

Допълнителна информация:

Външното приложение на хималайската сол има изразен подмладяващ ефект поради съдържащите се в нея ценни съединения.

Тя се добива в планината Солна верига (Salt Range) в подножието на Хималаите, на територията на Северен Пакистан. Тя представлява изсушена през милионите години морска сол с розов оттенък. 

Хималайската сол  е богата на калций, магнезий, фосфор, калий, желязо, което дава розовия и цвят. В хималайската сол, наречена още „Розово злато“, се съдържат 84 минерала, които я правят идентична с кръвната течност и плазма. Тя се добива ръчно. Прекарала е хилядолетия защитена от вредни замърсявания в дълбините на Хималаите и е в най-чистия си вид. Тя носи оригиналния кристален състав, елементите и са в колоидна или жива форма. Това позволява на всичките ѝ полезни вещества спонтанно да преминат в тялото ни и да активират нашия естествен оздравителен механизъм. Това ни позволява да възстановим естествения баланс на тялото. Хималайската сол стимулира циркулацията, подобрява съня и оказва благоприятно въздействие върху възпалителните процеси в тялото.

Терапията с масажни камъни от Хималайска сол и пилинг с хималайска сол съчетава класическите масажни терапии с философията на Източната медицина, обогатявайки ефекта с термалната терапия със сол.

Himalaya Hot Salt Stone Massage (масаж с горещи камъни от хималайска сол) се изпълнява с нерафинирани камъни от хималайска сол, които се нагряват до 70°C.  Топлината, генерирана от камъните на солта ускорява кръвообращението, откъдето идва и насищането на тъканите с кислород, както и ускоряването на отделянето на токсините. Ценните минерали и микроелементи от хималайска сол проникват изцяло в тъканите в дълбочина. Кожата става мека, кадифена, еластична. Тялото се тонизира, детоксикира и ревитализира. Стресът и напрежението се освобождават, хармонизира се енергийният поток, възстановява се вътрешният баланс. Основното действие на масажните камъни от Хималайска сол е резултат от фантастичната им способност да намаляват напрежението, стреса и да облекчават болката и възпаленията. Тя подобрява цялостното състояние, повдига настроението и ни прави по-жизнерадостни. Използва се за подобряване на състоянието на кожната покривка и понижаване на алергичните реакции. Нагретите до комфортна температура камъни запазват продължително топлината, поради което масажът с камъни от хималайска сол се цени много високо. Кожата се почиства дълбоко, обновява се, изравнява се релефът ѝ , тя придобива копринена мекота.

Масаж-пилингът с хималайска сол е високо ефективен при: стрес, мускулни болки в цялото тяло, крампи, умора, нарушен сън, високо кръвно налягане и др. Тя нормализира PH на клетките, регулира водния баланс, подкрепя имунната система и антиоксидантната защита. Това е масаж, който притежава неповторимото свойство да отпуска и енергизира едновременно. Хималайската сол въздейства не само повърхностно върху кожата, но и върху дълбоките ѝ слоеве, като подобрява кръвообръщението. Редовните процедури спомагат за извеждане на шлаките от организма и образуване върху кожата на защитен слой, позволяващ активно противодействие срещу външните неблагоприятни въздействия. Прилагане на подхранващ крем след процедурата не се налага.

Хималайската програма обединява масажа с горещи камъни от Хималайскка сол и масаж-пилинг с нанасяне на скраб от хималайска сол с масла. Ароматната маса освобождава кожата от  мъртвите частици, прави я гладка и нежна. Тази неповторима процедура предизвиква дълбока релаксация и възстановява изчерпаните минерали в кожата. Тя омекотява и хидратира кожата, ускорява обмяната на веществата, забавя процесите на стареене. Ефектът на Хималайския Hot Stone масаж е изразен по отношение на увеличаване на кръвния поток, стимулиране на лимфната система, засилване на отделянето на токсините, освобождаване на напрежението и блокажите, отстраняване на стреса, хармонизиране на притока на енергия, подобряване на тена.

Процедурата се прилага с голям успех при: болки в ставите, кръста и гърба, високо кръвно налягане, запек, гъбички по кожата и ноктите, остеопороза, синузит, възпаления на дихателните пътища, астма, отпуска мускулите и ускорява процеса на тяхното възстановяване, действа болкоуспокояващо, ускорява изхвърлянето на токсините, съдейства за детоксикация на организма, подобрява кръвообращението в третираната зона, лимфен дренаж, за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания.Трудно е да се изброят всички предимства и ефекти от розовата хималайска сол. Безспорно е, че хималайската сол дават на организма здраве и младост. Дори е развит специален раздел в медицината „халотерапия”, изучаващ влиянието на розовата сол върху тъканите и органите. Тя е безопасна и без противопоказания. 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 90-минутен масаж на цяло тяло с горещи камъни от хималайска сол и пилинг масаж на гръб с хималайска сол + бонус: 30-минутна йонна детоксикация; По-долу може да видите подробна информация за процедурата.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ