13-листов календар със снимки и чаша със снимка на клиента от Офис 2

13-листов календар със снимки и чаша със снимка на клиента от Офис 2


Цена: 1599лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1599лв

13-листов календар със снимки и чаша със снимка на клиента от Офис 2

Описание на офертата:

Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.

Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 13-листов календар със снимки на клиента /размер 33 x 48/ + керамична чаша със снимки и надпис - пожелания /вместимост: 330 мл, височина: 94 мм, диаметър: 83 мм/. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Възможност за доставка с куриер от офис до офис или от офис до посочен адрес, за сметка на клиента.