4-дневна екскурзия за Великден в Родопите + 3 нощувки със закуски с преход по Дяволската екопътека за 206 лв.

4-дневна екскурзия за Великден в Родопите + 3 нощувки със закуски с преход по Дяволската екопътека за 206 лв.


Цена: 206лв


Цена: 206лв

4-дневна екскурзия за Великден в Родопите + 3 нощувки със закуски с преход по Дяволската екопътека за 206 лв.

Описание на офертата:

Великден в Родопите приключенски четиридневен тур с 3 нощувки 26-29 април 2019 г                       За феновете на приключенията ,екопътеките и за тези, които не са преминавали по тях! Най – атрактивната от всички е Дяволската екопътека, намира се във високи Западни Родопи, с. Борино и е новият обект на БАСЕТ /Българска асоциация за селски и екологичен туризъм/. Уникално красива местност със съхранена природа и променлив пейзаж ще спре дъха ви, а пътеката включва специални съоръжения за преодоляване на трудни участъци с цел да се видят отблизо недостъпни природни феномени - ждрела, причудливи скални форми, водопади, редки растения и др. Продължителност на прехода 2- 5 часа в зависимост от подготовката на туристите. Преходът е подходящ за туристи от 6 до 80 годишна възраст. С възможност за посещение на пещерите Дяволското гърло,Харарамийската и Ягодинската пещери, Орлово око, поход от с. Чала до вр.Виденица 1652 м, екопътека Струилица с водопада Самодивското пръскало над град Девин, Широка лъка, Бачковски манастир и други изненади. В групата могат да се включат желаещи и от други населени места .  

Условия на офертата:

Дата на екскурзията: 22.04.2019г.

Ваучерът важи за: 4-дневна екскурзия за Великден в Родопите за 206 лв.  Стойност на ваучера: 20 лв. Доплащане в агенцията: 186 лв. Цената включва: • Три нощувки със закуска в стаи с 2 легла – две звезди • Транспорт /микробус/ с тръгване от Варна (С възможност за включване от Силистра, Добрич, Шумен, Бургас, Айтос, Карнобат и др. населени места) • Планинска застраховка • Туристическо обслужване  

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон: 0884041810 и да направите предварителна резервация, като изпратие е-мейл на [email protected] След като изпратите ваучера на посочения емейл ще Ви бъде изпратен договор за организирано пътуване с туропертора, предлагащ туристическия пакет. Доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни от изпращането на договора.   

Всички условия на Topofertite.com