4 тренировки по Body Shape в Студио за аеробика и танци Фейм

4 тренировки по Body Shape в Студио за аеробика и танци Фейм


Регулярна цена: 36лв
Цена: 990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 990лв

4 тренировки по Body Shape в Студио за аеробика и танци Фейм

Описание на офертата:

BODY SHAPE

В тренировката са включени упражнения от Пилатес, каланетика, боди баланс, йога, стечинг, силови упражнения, комплекс за горна част на тялото с гири. Благодарение на системата BODY SHAPE ще стегнете, оформите и почувствате тялото си здраво и красиво!

***** Грфик на часовете: понеделник и четвъртък от 19:30 до 20:30ч   ***** Студио ФЕЙМ е място, създадено със стил, усещане за комфорт и уют. Спортните занимания, които студиото предлага са разнообразни и съобразени с различната физическа форма, темперамент и потребности на клиентите. Индивидуалния подход и лично отношение към всеки посетител са приоритет в Студио ФЕЙМ.   Студио ФЕЙМ предлага разнообразни групови занимания - комбинирана гимнастика, аеробика, тонизираща гимнастика, йога-стречинг, body shape, steel combat, steel tonic, total body workout и др.   В Студио ФЕЙМ ще можете да спортувате, но и ще се забавлявате, ще релаксирате от забързания живот, ще се усмихвате, ще обичате тялото си и начина, по който то се движи!   ВАЖНО!Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 4 тренировки по Body Shape - всяка тренировка включва упражнения от Пилатес, каланетика, боди баланс, йога, стечинг, силови упражнения, комплекс за горна част на тялото с гири Тренировката е подходяща както за напреднали, така и за начинаещи Внимание! Ваучерът важи само за НОВИ клиенти на Студио за аеробика и танци Фейм График на часовете: понеделник и четвъртък от 19:30 до 20:30ч.; ​