4 урока по народни танци за начинаещи в Sofia International Music & Dance Academy

4 урока по народни танци за начинаещи в Sofia International Music & Dance Academy


Регулярна цена: 36лв
Цена: 11лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 11лв

4 урока по народни танци за начинаещи в Sofia International Music & Dance Academy

Описание на офертата:

За тренировката:

Часовете по български народни танци са предназначени за любители танцьори на начално и средно ниво, които търсят практически танцови занимания. Занятията се провеждат два пъти седмично. Могат да се запишат всички на възраст над 15 години. Няма специални изисквания за записване. Заниманията са подходящи за абсолютно начинаещи.

В заниманията по български народни танци ще се разгледат петте основни етнографски области в българския танцов фолклор. Ще се обърне внимание на стилистичните особености на танца и ще се разучат най-характерните за областите хора. За улеснение на посетителите, всяко занимание ще започва с екзерсис, включващ практикуване на стиловите особености на разглежданите области.

Народните танци изграждат:

Правилна стойка;

Чувство за ритъм;

Обогатяване на двигателната култура (разучават се и се усъвършенстват основните постановки при изпълнение на танци от петте основни етнографски области на България);

Обогатяване на музикалната култура;

Танцовият и музикалният материал се адаптират според средното ниво на групата.

******

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 4 урока по народни танци за начинаещи, напреднали или в група за деца на танцова школа Дивля Офертата е осигурена от Sofia International Music & Dance Academy Продължителност на един урок: 60 минути Начинаещи: Вторник и Петък 19:00 - 20:00 часа Напреднали: Вторник и Петък 20:00 - 21:00 часа Деца: Понеделник 17:00 - 18:00 и Четвъртък 18:00 - 19:00 часа