5 посещения на народни танци в Клуб за народни танци Хороводец

5 посещения на народни танци в Клуб за народни танци Хороводец


Регулярна цена: 2800лв
Цена: 1220лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1220лв

5 посещения на народни танци в Клуб за народни танци Хороводец

Описание на офертата:

Клуб за народни танци "Хороводец" се роди на 14.03.2011 г. Клубът е посветен на идеята да развива, запазва и съхранява нашето народно творчество, успоредно с добро настроение, разходки, екскурзии, забавления.

Естественият и логичен въпрос тук е: с какво точно "Хороводец" се отличава от всички други големи и малки клубове за народни танци? И отговорът е: с положителното настроение, приятелска атмосфера, лично отношение към всеки един човек. Нашата основна цел е разтоварването и забавлението. Добрата приятелска атмосфера, положителното настроение и отмора. Нито един желаещ ентусиаст да се включи към групите няма да бъде върнат, дори знанията му да не са на нивото на останалите. Даже напротив – ще бъде направено всичко възможно той да играе танците успоредно с останалите танцьори и също като тях да се забавлява максимално. Залата е уютна и приятна, разположена в центъра на гр.София – в близост до удобен транспорт. Ако случайно не успеете да се ориентирате по така зададените указания и информация за стигане до нея – обадете ни се!

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Карта за 5 посещения на народни танци; Картата е с валидност 1 месец от първото посещение.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ