500 бр. пълноцветни календарчета по дизайн на клиента от Офис 2

500 бр. пълноцветни календарчета по дизайн на клиента от Офис 2


Цена: 3490лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 3490лв

500 бр. пълноцветни календарчета по дизайн на клиента от Офис 2

Описание на офертата:

Офертата включва:

500 бр. Джобни календарчета 

Размер: 9 х 6 см.Картон: 300 гр. картонПечат: 4+4 /пълноцветен двустранен печат/Едностранен гланцВ цената НЕ е включен дизайн и предпечатна подготовка Клиентът следва да изпрати готови файлове за печат.

Изисквания към готовите файлове за печат:Файлове: cdr, pdf, eps, psdРазмер: 93x63 mmЦветове: CMYK 4+2, да няма снимки в RGBРезолюция: мин 300 dpiТекстове: в криви, черен текст: over print blackГръб на календарчето: в две цветоотделки CB или MB или пълноцветен печат

*

Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.

Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 500 броя луксозни пълноцветни джобни календарчета (от един вид) с едностранен гланц, с дизайн и предпечат предоставени от клиента. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: В цената не е включен дизайн и предпечатна подготовка на календарчетата. Важно! В цената не е включено изработване на лого. Видове файлови формати при изпращане на лого: .cdr, .eps, .ps, .psd, .tiff,.ai. За заобляне на ъгълчетата се доплащат 4 лв. на място за 500 броя, ако клиентът желае такава услуга. Можете да получите календарчетата на място в Офис 2: бул. Евлоги Георгиев № 73 или с доставка за София и цялата страна за сметка на клиента. Ваучерът не включва доставка. Доставки се извършват с куриерска фирма по тарифата на куриера. Пратките се изпращат от офис до офис на куриера (или до адрес на клиента);