6-листови календари със снимки на клиента от New Face Media

6-листови календари със снимки на клиента от New Face Media


Цена: 720лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 720лв

6-листови календари със снимки на клиента от New Face Media

Описание на офертата:

Необходими данни за поръчка:

1. Име на клиента:

2. Вид на календара:

3. Номер на ваучер и контролен номер:

4. Моля, попълнете имената на снимките и за кой месец се отнасят (ако не сте наименували предварително самите снимки/ файлове)ДАННИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ С КУРИЕР:

(попълва се при желание за попучаване на поръчката чрез куриер)

Име на получател:

Тел. на получател:

Град:

Адрес за доставка на офис еконт:

или

Личен адрес за доставка с куриер:ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКА ОТ НАШ АДРЕС:

София, жк. Красна поляна, бул. Вардар 26 - обект КНИЖАРНИЦА на / срещу пекарна БКП /GoogleMaps кординати: 42.6963326  /  23.2868707

* * * * *

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 6-листов календар с 6 снимки на клиента, като всеки месец /лист/ се поставя снимка; Всички листа са захванати с метална бяла спирала, най-отгоре с кука за окачване; Вътрешната част - Календариумът се залага при печат от месец Януари 2021г. до Декември 2021г., включително; На календара са отбелязани всички официални и християнски празници, чествани през годината. По желание на клиента могат да се добавят рождени дни или важни за него дати (до 6 бр.); Календарът е изработен от: висококачествена хартия гланц, пълноцветен печат CMYK; Размери на календара: 33х49 см; Препоръчително е размерът на снимките да е около 29 см на 29 см, 300 dpi. В случай че изпратена снимка не е по размери не отговаря на пропорцията, при поставянето й на календара се допълва с подходящ цветови фон според изображението и по преценка на фирмата; Препоръчително е да се изпращат възможно най-качествени снимки. Качеството на печат зависи от качеството на подадените снимки; Забележка! Не се изпращат файлове за одобрение или преглед; Задължително условие е да изпратите 6-те снимки, съответстващи на месеци 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 или януари-фервуари, март-април и т.н за които се отнасят в календара; По-долу може да видите допълнителна информация. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Доставка с куриер (по желание) - от офис на Еконт до офис на Еконт или до посочен от клиента адрес.