60-минутен масаж на цяло тяло с аромат на портокал и канела в студио Giro

60-минутен масаж на цяло тяло с аромат на портокал и канела в студио Giro


Цена: 2490лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2490лв

60-минутен масаж на цяло тяло с аромат на портокал и канела в студио Giro

Описание на офертата:

Допълнителна информация:

Портокали

  • Намаляват риска от поява на рак. Една съставка, която се намира в повечето цитрусови плодове, известна под името Д-лимонен може да ви предпази от някои видове онкологични заболявания – рак на кожата, рак на гърдата, рак на дебелото черво, рак на белите дробове. Високото количество на витамин С пък действа като антиоксидант, който предпазва клетките от разрушаване от вредните токсини, които се трупат в нашето тяло.
  • Намаляват нивата на холестерол в организма Портокалите, подобно на ябълките съдържат пектин, който е доказал своите полезни качества за намаляване на холестерола. Освен това пектинът, намалява абсобрцията на мазнини от организма. Така портокалите са особено полезни при хора с високо кръвно налягане, пациенти с атеросклероза.
  • Предпазват от развитие на камъни в бъбреците Според скорошни проучвания, хората които консумират портокали редовно, са по-малко застрашени от развитието на камъни в бъбреците. 
  • Противовъзпалително действие В портокалите се съдържа веществото хесперидин, което е доказало своето противовъзпалително действие. Хесперидинът помага на организма по-лесно да се справи с инфекциите. Консумацията на портокали е един от най-лесните начини за предпазване от настинки през зимните месеци.
  • Подпомагат отслабването Поради наличието на калций в тях с консумацията на портокали може да поддържате костите си здрави. Освен на калций портокалите са богати и на калий, който спомага за намаляване на кръвното налягане и поддържа правилната дейност на сърцето. Калият е и важен за поддържане на плътността на костите.

Фармацевтични изследвания доказват, че канелата притежава общоукрепващо имунната система свойство.

  • Едно от най-известните приложения на канелата е повлияването на нивата на кръвната захар, за което се препоръчва на хора с риск от и страдащи от диабет
  • Прилагането на канела за подобряване на глюкозната обмяна има ефект, ако се съчетае с понижаване на наднорменото тегло и с повишаване на двигателната активност
  • Спомага за храносмилането
  • Възбужда апетита
  • Има тонизиращо действие

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Масаж на цяло тяло с аромат на портокал и канела; Продължителност: 60 минути;

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ