60-минутна релаксираща терапия с масаж и маска в Масажно студио Адонай Елохай

60-минутна релаксираща терапия с масаж и маска в Масажно студио Адонай Елохай


Регулярна цена: 95лв
Цена: 2690лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2690лв

60-минутна релаксираща терапия с масаж и маска в Масажно студио Адонай Елохай

Описание на офертата:

Масажно студио Адонай Елохай е сбъдната мечта на жаден човек.

Масажът Адонай те слива с духа на традицията, която подмладява! Специална селекция от четири масажни системи - Ломи-ломи, Китайски точков масаж, Тайландски и Калифорнийски масаж, в съчетание с екзотични Арома масла. Изпълнява се персонално, според индивидуалните нужди и функционалното състояние на всеки клиент. Релаксира мускулите, успокоява нервната система, балансира енергийните процеси.

"Нашата основна цел е да покажем на хората как да се справят с ежедневния стрес и напрежение с ефективността на масажа, съчетан с подходящи масла и отношение!"

Масажно студио Адонай Елохай има две звена за масаж: спортен и антистрес. Към спорните се отнасят: спортен масаж, дълбокотъканен, тай йога, антицелулитни и моделиращи масажи, рефлекторен масаж на стъпала и други. Към антистрес масажите се отнасят: адонай масаж, арома масаж, индийски масаж на глава, антистрес масаж с ароматна свещ, ломи-ломи, различни терапии и маски за тяло. 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Релаксираща терапия за цяло тяло с класически или релаксиращ масаж и нанасяне на хидратираща маска; Продължителност на терапията: 60 минути; По-долу може да видите допълнителна информация за студиото.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ