75-минутен енергиен тибетски масаж на цяло тяло в студио Giro

75-минутен енергиен тибетски масаж на цяло тяло в студио Giro


Цена: 25лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 25лв

75-минутен енергиен тибетски масаж на цяло тяло в студио Giro

Описание на офертата:

Тибетският лечебен масаж е една от най-старите форми за масаж на земята. Всяка култура си има начини за облекчаване на човешките здравословни проблеми. Тибетската медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. Този масаж се основава на петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Ако петте елемента се поддържат в баланс, умът и тялото работят с пълен капацитет.Тибетската медицина има различни методи, описани и практикувани от векове. Сред тях е и масажът (Ku-nye, произнася се "Coon-Yee,"), който е един от най-практичните и ефективни методи за възстановяване на енергията и поддържане на баланса в човешкия организъм. В Тибет думата Ku означава да нанасяш олио, а Nye – да осъществяваш натиск чрез различни движения. В лечението Ku Nye масажистът се фокусира върху специфични части от тялото, като този вид масаж използва натурални продукти като сусамово олио, зехтин, масло от сандалово дърво.

Тибетският масаж е особено ефективен при следните заболявания: 

  • Неврологични проблеми, включващи вкочаненост, ишиас, парализа.

  • Физиологически и емоционални дисбаланси, включващи тревога, възбуда, депресия, унилост, липса на концентрация, безсъние.

  • Женски здравословни проблеми, включително предменструален синдром, нередовна менструация.

  • Проблеми, свързани със стреса, включително главоболие.

  • Болки в гърба.

  • Напрегнати мускули, стави и ставни връзки, ск.ваност във врата и раменете.

  • Лошо кръвообращение.

  • Груба и суха кожа.

Положителните последствия след масажа, освен облекчаване на оплакванията, са подобрен апетит, засилен метаболизъм, по-добър сън, повишена енергия и добро настроение!

 ***

ВАЖНО!Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на [email protected]

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Тибетски енергиен масаж на цяло тяло; Продължителност на масажа: 75 минути; Масажът се извършва от масажни и СПА терапевти, минали през специално обучение.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ