90-минутен луксозен СПА пакет Hot Stone в Wellness Center Ganesha Club

90-минутен луксозен СПА пакет Hot Stone в Wellness Center Ganesha Club


Регулярна цена: 110лв
Цена: 4490лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 4490лв

90-минутен луксозен СПА пакет Hot Stone в Wellness Center Ganesha Club

Описание на офертата:

Офертата включва: 

Затопляне, отпускане и подготвяне на тялото с топли влажни кърпи;

Нанасяне на шоколадовия пилинг с лек масаж;

Почистване на пилинга;

Екзотичен кралски масаж с шоколадово олио и топли базалтови камъни и кристали.

Препоръчва се при:

Преумора

Главоболие

Общи мускулни и ставни болки;

Състояние на пренапрегнатост, нервност и стрес.

Мануален масаж;

Термичното и отпускащо в дълбочина мускулите - благотворно действие на базалтовите камъни;

Съживяващият афродизиак ефект на шоколада(какаото) за кожата и съзнанието;

Зареждане на енергийните центрове с програмирани кристали.

Терапията с топли базалтови или вулканични камъни е уникално средство да релаксирате мускулатурата и ума, като същевременно прогоните вирусите и настинката. Активизирате имунната си система и заредете енергийните си центрове с помощта на камъни от изстинала магма. Излезналите от недрата на Земята камъни задържат топлината дълго време като я отдават бавно и равномерно, създавайки усещане за разливаща се мека топлина по цялото тяло. Цялостното божествено преживяване се допълва и от аромотерапията от етеричните масла и специфичната масажна техника.Масажът с шоколад дарява кожата и душата с тонус. Доказано е, че какаото подобрява производството на ендорфини - естествените хормони на щастието, които подобряват действието на серотонина, отговарящ за доброто ни настроение.Какаото съдържа най-голямото количество магнезий от всяко друго вещество и има изключителна роля за нормалното развитие на клетъчните функции.

Калцият, фундаментален за костите и мускулните тъкани, е особено изобилен в шоколада - повече, отколкото в киселото мляко. Наличието на фосфор го прави силен конкурент на рибата, а ниското съдържание на натрий помага в борбата със задържане на вода в тялото.Шоколадът има множество ползи за кожата. 

***

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 90-минутен луксозен СПА пакет Hot Stone с базалтови топли камъни и кристали, шоколадов пилинг и кралски масаж на цяло тяло, лице глава и рефлексотерапия на длани и стъпала; По-долу може да видите допълнителна информация за процедурата.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ