Антицелулитна терапия на 3 зони и кавитация или RF лифтинг в Ganesha

Антицелулитна терапия на 3 зони и кавитация или RF лифтинг в Ganesha


Регулярна цена: 75лв
Цена: 2990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2990лв

Антицелулитна терапия на 3 зони и кавитация или RF лифтинг в Ganesha

Описание на офертата:

Ефекти от терапията:

• контуриране на тялото;

• лечение на целулит;

• намаляване на обема на мастната тъкан;

• стягане и намаляване на стриите;

• корекции на дефекти след оперативна липосукция.  

Кавитация

При метода кавитация се използват ултразвукови вълни. Тази безболезнената козметична процедура се основава на проникването на ултразвуковите вълни в кожата и втечняването на мастните депа. Организмът разпознава мазнините като чужди и ги извежда от тялото посредством отделителната и лимфна система. Първи видими резултати от кавитацията ще получите още след първата процедура. Обиколката на третираната зона намалява от 1-4 сантиметра от процедура. Целулитът видимо намалява, кожата става гладка и приятна на допир.

RF лифтинг

В последно време радиочестотния лифтинг се наложи сред естетичните процедури, заради своята ефикасност и бързи резултати. Прилага се в процедурите за стягане (лифтинг) на кожата по цялото тяло; Заличаване на стриите, подмладяване и изглаждане на бръчките на лицето, шията и деколтето; редуциране на мастните натрупвания, подобряване вида на кожата и премахване на целулита.

Радиочестота загрява дълбоките подкожни слоеве чрез излъчване на електрически ток с висока честота (над 0,5 Mhz). Клетките в тялото възприемат електрическия ток с висока честота като източник на енергия, а не като електричество. В трите слоя на кожата - епидермис, дерма (същинска кожа) и хиподерма (подкожие) затоплянето е различно в зависимост съпротивлението, което оказват на радиочестотния поток. На повърхността на кожата температурата достига 40о С, в дермата и хиподермата - достига и надминава 60о С. Загряването засилва кръвотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. Те се свързват и прегрупират и се доближават до вида на младите кожни структури. Фибробластите (клетките, произвеждащи колаген и други структурни белтъци) се стимулират и започват производство на нов колаген. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на радиочестотния поток и по тази причина се загрява по-бързо и достига и до по-висока температура от дермата.Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти (мастни киселини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфо, а след това в кръвообращението и през черния дроб се изхвърлят от организма.

Зони по избор:

- Задна част на бедра;

- Предна част на бедра;

- Вътрешна част на бедра;

- Седалище;

- Корем;

- Предна част ръце;

- Задна част ръце;

- Горни задни паласки;

- Долни задни паласки;

- Прасци задна част.

***

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Антицелулитна терапия на 3 зони по избор и кавитация или RF лифтинг; Процедурите се правят на всеки 4-5 дни (най-рано след 72 часа); Продължителност на процедурата: 30 минути; За постигане на качествен и дълготраен резултат се прави курс от минимум 8 до 10 процедури; Допълнителна информация за услугата може да видите по-долу.