Забавлявайте се с френската игра ATLANTIDE! Посетете и Замък "Влюбен във вятъра" на специална цена!

Забавлявайте се с френската игра ATLANTIDE! Посетете и Замък "Влюбен във вятъра" на специална цена!


Регулярна цена: 28лв
Цена: 14лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 14лв

Забавлявайте се с френската игра ATLANTIDE! Посетете и Замък "Влюбен във вятъра" на специална цена!

Описание на офертата:

Стилът на Замъкът е Приказен, Вълшебен. Това е тайната на магическото му въздействие – осъществената мечта да построиш Замък, който го има само в приказките. Изграден е изцяло от 20 000 тона камък, който е специално добит от недрата на Странджа планина. Камъкът е мраморизиран варовик и присъства навсякъде – в оградата, изкуственото езеро, стените и кулите, параклиса и избата. Той съдържа следи от микродиаманти и за това замъкът през различните части на денонощието променя цвета си – сутрин е с оттенък на розово, през деня е бял, а по пълнолуние сияе.Това, което прави Замъка още по-уникален, е че е построен във фóрмата на кръст – признак за вяра, любов и всеотдайност в неговото изграждане и развитие.

Замъкът „Влюбен във вятъра” е осъществена детска мечта на Гоерги Костадинов Тумпалов (1956), който е архитект, проектант и строител от самото начало, когато през далечната 1996 начертава с лопата на земята голям кръст и върху него с денонощен труд на цялото семейство, работници от близкото село Равадиново и с Божията помощ изгражда камък по камък величествен замък - сбъдната приказка, създадена с много любов!

Замъкът „Влюбен във вятъра” е една уникална атракция, не само за България. Той привлича с еднакъв интерес и възхищение, както българи, така и чужденци. Потопете се в приказния разкош на един замък от детските приказки и позволете на себе си да се загубите във вълшебната му атмосфера.

Условия на офертата:

Валидност на ваучера: до 31.12.2020 г.

 

Ваучерът важи за: билет за участие в ATLANTIDE за 14 лв вместо 28 лв.

 

Ако сте любители на иновативните игри  и искате да преживеете невероятни усещания, изтеглете играта ATLANTIDE през GOOGLE PLAY или APPSTORE. Играта е изобретена от огромна френска компания Magnitude Labs, която избира единствено Замък „Влюбен във вятъра“ като най-нова локация за игрално поле. Революционен начин, по който откриват дадено място и разкривате историята му! Atlantide съчетава търсене на съкровища, игра за бягство,тайни, докато се забавлявате. Свързана е с геолокация на даден обект в усъвършенствана реалност. Ще трябва да бродите из Замъка, за да разрешите разследването си и да защитите историята. Ваучерът е за Един човек и включва: • Вход за Замъка • Уникален верифициращ код и възможност за участие в ATLANDIDE - Замък Равадиново ​*Кодът се получава на място в Замъка, след предоставяне на кода на ваучера на касата.

 

Атлантида е идеална за: • Семейства, които желаят да заинтересуват децата да посетят дадено място. • Двойки, които търсят нови дейности, които да споделят. • Приятели, които искат да споделят кратък и интензивен момент, за да открият скритите кътчета на световноизвестни обекти. • Дори соло! По-малко просто може би, но също толкова забавно!

 

По време на мисиите си Agent Atlantis ще трябва да сте внимателни, за да напреднете безопасно. Също така, не се изненадвайте, че трябва да разпитате Виктор Юго, Луи XVI или Жул Сесар ... но не правете нищо глупаво там, където бихте могли да се окажете затворени в подземието!

Построен въз основа на исторически факти и документиран благодарение на работа в сътрудничество с историци и изследователи, ще трябва да решите цял набор от загадки чрез потапящи сценарии. Отправете се на вълнуващо приключение и открийте завладяващи истории. Какво чакаш?