Био бутик SimonE представя Дегримиране и почистване на лицето с Еко сертифициран тоник, LPG Lift масаж и още!

Био бутик SimonE представя Дегримиране и почистване на лицето с Еко сертифициран тоник, LPG Lift масаж и още!


Цена: 1190лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1190лв

Био бутик SimonE представя Дегримиране и почистване на лицето с Еко сертифициран тоник, LPG Lift масаж и още!

Описание на офертата:

Терапията включва:

  • Дегримиране и почистване на лицето с  Еко сертифициран тоник, съдържащекстракт от плодове, които действат антиоскидантно на  кожата;

  • LPG Lift  масаж на околоочен контур – Лифтмасажът активира произвеждането на колаген, възстановявайки гъвкавостта и еластичността на кожата. Ефектът е: повърхностно и дълбочинно изглаждане на бръчките;  подмладяване и освежаване на кожата; добавяне на блясък и премахване на сивкавия тен; изглаждане на очния контур;

  • Дълбоко хидратираща маска Gatineau Aquamemory за окололоочния контур счиста хиалуронова киселина, патентована формула на Gatineau

    Osmaporine  и Морски кафяви водорасли.

  • Нанасяне на серум с хиалуронова киселина,кафеви водорасли и колаген, действието на които е намаляване на мимическите бръчки, хидратация  и блясък:

  • Масаж с пръчици Gatineau за по дълбоко проникване и усвояване на серума;

  • Финален крем  Aquamemory Gatineau – съдърващ Антиоксидантен комплекс за предпазване на кожата от свободните ра-

    дикали, специална  Технология Osmaporine за поддържане на оптимални нива на хидратация и екстракт от кафяви водорасли. Кремът прониква в клетките, като подхранва, регенерира, омекотява и хидратира в дълбочина кожата. Постигнатият резултат е редуциране на бръчките, а кожата Ви е нежна и блестяща!

*****

За студиото:

В стремежа да намерим пътя към естествената красота ние създадохме естетично студио SimonE. Всички наши процедури се извършват с висок клас апаратура, която стимулира естествената регенерация на кожата без нагряване, лъчение и ток. В терапиите както за лице, така и за тяло ние използваме био и еко сертифицирани продукти. SimonE Ви кани да станете част отнашия свят!

Транспорт до студиото: трамвай 20, 22, метро Сердика.

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Хиалуронова терапия и и LPG лифтмасаж за околоочен контур; Продължителност на процедурата: 30 минути; По-долу може да видите допълнителна информация.