Биполярен радиочестотен лифтинг на  лице и шия плюс почистващ пилинг от Козметично Студио Алма Морел за 21.90лв.

Биполярен радиочестотен лифтинг на лице и шия плюс почистващ пилинг от Козметично Студио Алма Морел за 21.90лв.


Регулярна цена: 80лв
Цена: 1750лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1750лв

Биполярен радиочестотен лифтинг на лице и шия плюс почистващ пилинг от Козметично Студио Алма Морел за 21.90лв.

Описание на офертата:

Най-големият страх на всяка жена от незапомнени времена е остаряването. Ако и Вие не правите изключение, възползвайте се от подмладяващата оферта на Козметично Студио Алма Морел. Помогнете си в неравностойната битка с времето с един от най-модерните и ефикасни методи - диамантено микродермабразио за подмладяване и разкрасяване. Не остарявайте никога със страхотните предложения на Lapni.bg. 

Офертата включва:

Ваучер за намаление на стойност 4.40 лв. за Биполярен радиочестотен лифтинг на  лице и шия плюс почистващ пилинг, избелващ серум и подмладяваща маска с доплащане на място 17.50 лв.

Стъпки:

  • Почистване на лицето с тоалетно мляко.
  • Нанасяне на ензимен пилинг.
  • Радиочестотен лифтинг
  • Нанасяне на избелващ серум.
  • Подмладяваща маска.
  • Финален крем + слънцезащитен крем /ако се налага/.

Последващи ефекти:

  • СТЯГАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА;
  • НАМАЛЯВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ;
  • СКУЛПТУРИРАНЕ НА ОВАЛА НА ЛИЦЕТО;

БИПОЛЯРНИЯ РАДИОЧЕСТОТЕН лифтинг има силно изразен стягащ ефект  и представлява един от най-съвременните  методи за стягане, опъване и подмладяване на лицето, шията и деколтето. RF енергията прониква дълбоко в дермата, затопля тъканите и стимулира фиброобластите, които засилват производството на колаген. Кожата изглажда мрежестата си структура, постига се моментален лифтинг ефект, а белезите оставени от времето са вече история. Безоперативна, безкръвна, безболезнена и много приятна, радиочестотната обработка на лице успешно премахва белезите на времето и зарежда кожата с чиста енергия от нов колаген и еластин, така че кожата да се подмлади с няколко години. Процедурата е напълно безболезнена и няма период на възстановяване след нея – клиента може веднага да се завърне към нормалния си ритъм на живот. Необходими са от 4 до 6 процедури, по една на всеки 7 дни. След приключване на терапията процесите вътре в кожата продължават да действат - възобновяването на колагена продължава от 2 до 6 месеца.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ