Отпочивайте във Вилно Селище Свети Георги, Цигов чарк! Включва вечеря/закуска!

Отпочивайте във Вилно Селище Свети Георги, Цигов чарк! Включва вечеря/закуска!


Регулярна цена: 51лв
Цена: 38лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 38лв

Отпочивайте във Вилно Селище Свети Георги, Цигов чарк! Включва вечеря/закуска!

Описание на офертата:

Родопите през есента...кадър, който всеки художник и фотограф би искал да увековечи. Увековечете любимия си сезон с незабравими спомени на брега на язовир Батак, в новопостроеното вилно селище Свети Георги, което ви очаква за една красива ваканция.

Период на настаняване: 26.09- 30.11.2020 г.  Офертата е на ЧОВЕК при двама пълноплащащи:

  •  Нощувка в еднофамилна къщичка + Закуска + Вечеря - 38 лв. на ЧОВЕК при минимум 3 нощувки
  •  Нощувка в еднофамилна къщичка + Закуска + Вечеря - 42 лв. на ЧОВЕК при 1 или 2 нощувки
Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0884 156 558 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.

Доплащания на рецепция

  • Дете до 7 години ползват безплатна нощувка
  • Дете над 7 години заплаща 50% от цената на ваучера

Вилното селище Свети Георги в Цигов Чарк разполага с 5 еднофамилни къщички всяка от тях разполага със спалня, бокс, санитарен възел, хол с разтегателен ъгъл и голяма тераса с изглед към язовира.

Комплексът разполага и с апартамент с две отделни спални баня, бокс и хол с две допълнителни легла. Всяка къщичка има bulsatcom плазмени телевизори, всяка къщичка разполага с хладилник, интернет, безплатен паркинг. Гостите на вилното селище имат на разположение 40 местен ресторант, който разполага с голяма лятна градина.

Курортът “Язовир Батак” и местността Курорт “Цигов чарк” са разположени в Западните Родопи, на 21 км от Велинград. Идеално място за отдих по всяко време на годината. Самият курорт разполага с добра настанителна база от всякакъв вид категории, с много заведения и ресторанти. Водите на язовира дават прекрасни възможности за воден спорт и риболов.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ