Вкусно хапване от Джорджо Джани! Включва Детска торта по ваш дизайн

Вкусно хапване от Джорджо Джани! Включва Детска торта по ваш дизайн


Цена: 2590лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2590лв

Вкусно хапване от Джорджо Джани! Включва Детска торта по ваш дизайн

Описание на офертата:

В рецептите на Джорджо Джани няма есенции, набухватели и консерванти. Използват се само естествени продукти.

За детските торти се издава сертификат.

Детските торти могат да бъдат с пълнеж с: 

  • Шоколадов крем.
  • Ванилов крем.
  • Карамелен крем.
  • По избор може 2 вида крем.

Джорджо Джани е сладкарница с над 18 годишна традиция. Направена е с много вкус и с усет към италианското сладкарство от Георги (Джорджо) и Светла Русеви. Сладкарницата продава продукти изцяло собствено производство, като целогодишно развива асортимента от артикули, с нови идеи и рецепти + отношение и към визията на предлаганите вкусотии. Сладкарницата предлага на своите клиенти богат асортимент от сватбени и празнични торти с фотодекорация и с ръчно моделирана декорация, детски торти и сладоледени торти.

* * *

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Детска торта с 12 парчета със снимка или снимка изпратена от клиента; Тортата е с кръгла форма. Диаметър на тортата: 20 см., висока е 8 см; Тортата може да бъде направена с какаови или ванилови блатове, уточнява се при заявката. Може да бъде сложен един или два вида крем по избор от следните видове: ванилов, шоколадов, карамелен или плодов; Снимка: може да се сложи снимка от каталога на сладкарницата или клиентът може да изпрати снимка на e-mail: [email protected] ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Кутията се заплаща на място на цена 1.50 лв.; Сладкарницата от понеделник до петък предлага услуга доставка до адрес. Доставки се извършват според капацитета на доставчика, в часовете 13:00-17:00 часа. Цена на доставката в рамките на София - от 4.50 до 9 лв., според отдалечеността на адреса (доплащане след околовръстен път). Доставката е до адрес, не включва качване на тортата до апартамент или офис.