Джорджо Джани предлага какаови звезди с лимонов шоколад на специална цена!

Джорджо Джани предлага какаови звезди с лимонов шоколад на специална цена!


Цена: 1420лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1420лв

Джорджо Джани предлага какаови звезди с лимонов шоколад на специална цена!

Описание на офертата:

В рецептите на Сладкарница Джорджо Джани няма есенции, набухватели и консерванти. Използват се само естествени продукти.

Джорджо Джани е сладкарница с над 15-годишна традиция. Направена е с много вкус и с усет към италианското сладкарство от Георги (Джорджо) и Светла Русеви. Сладкарницата продава продукти изцяло собствено производство, като целогодишно развива асортимента от артикули, с нови идеи и рецепти + отношение и към визията на предлаганите вкусотии. Сладкарницата предлага на своите клиенти богат асортимент от сватбени и празнични торти с фотодекорация и с ръчно моделирана декорация, детски торти и сладоледени торти.

* * *

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 1 кг. (около 33-35 бр.) големи какаови звезди с кремообразен лимонов шоколад или с ягодово сладко Шоколадовите звезди се правят по гръцка рецепта. Сладките са двойни, тип масленки с краве масло и кремообразен лимонов шоколад ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Доплащане за кутия (или за опаковка за подарък (по избор) - 1.50 лв.; Сладкарницата от понеделник до петък предлага услуга доставка до адрес. Доставки се извършват според капацитета на доставчика, в часовете 13:00-17:00 часа. Цена на доставката в рамките на София - от 4.50 до 9 лв., според отдалечеността на адреса (доплащане след околовръстен път). Доставката е до адрес, не включва качване на тортата до апартамент или офис; Сладките могат да се изпратят и с доставка по куриер от офис до офис.