Еднодневен шопинг в Одрин: транспорт от София, посещение на Margi Outlet

Еднодневен шопинг в Одрин: транспорт от София, посещение на Margi Outlet


Цена: 2950лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2950лв

Еднодневен шопинг в Одрин: транспорт от София, посещение на Margi Outlet

Описание на офертата:

Програма:

Тръгване от София в 01.00 ч. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ Куле. Пристигане рано сутринта в Одрин / Едирне – втората османска столица след Бурса и преди Константинопол / Истанбул, града на пехливаните (мазните борби) и плодовите ароматизатори.Посещение на борсата за перилни препарати.Шопинг тур из мол „Margi Outlet” и Синия пазар.Посещение на центъра на града, търговската улица и най-голямата джамия в Турция “Селимие” с най-високите минарета /70,9 м. - шедьовър в творчеството на Мимар Синан.Свободно време за разходка из града и покупки от чаршиите и безистените около джамиите “Селимие” и “Ески”. След обяд тръгване за България. Късно вечерта пристигане в София.

*****

Необходими документи:

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.
  • За  клиенти над 70 г. задължително се доплаща за допълнителна медицинска застраховка.

******Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора, застрахователна полица № 1992113150000864351, с валидност до 26.11.2020 г. и лимит на отговорност 175 000 лв. при ЗАД Армеец АД.

******

ВАЖНО! 

Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт с лицензиран автобус с включени пътни такси на дата според избрания ваучер; Водач от агенцията по време на пътуването; Индивидуално посещение на джамията Селимие; Индивидуално посещение на Margi Outlet; Свободно време за покупки и разходки в центъра на Одрин. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" за лица до 65 ненавършени години - 3лв.; за лица над 65 до 75г. - 6лв., за лица над 75г. - 8лв.; Входни такси на посещаваните обекти; Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание на клиента.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ