Еднодневна екскурзия на 07.12. до Букурещ: транспорт, водач и панорамна обиколка

Еднодневна екскурзия на 07.12. до Букурещ: транспорт, водач и панорамна обиколка


Цена: 37лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 37лв

Еднодневна екскурзия на 07.12. до Букурещ: транспорт, водач и панорамна обиколка

Описание на офертата:

Програма:

 

Отпътуване от Плевен рано сутринта. Възможност за отпътуване от София - доплаща се 10 лв.

По обяд пристигаме в румънската столица Букурещ. Това е един от онези градове, които са събрали в себе си от всичко по много, поради което всеки успява да намери своето място тук. Основан през 1459 г. на двата бряга на р. Дъмбовица, Букурещ ни посреща и контрастите започват да ни изненадват на всеки ъгъл. По време на автобусната ни обиколка ще видим Народният театър, Универитетът с площада, където са били най-ожесточените протеси срещу режима на Чаушеску, Триумфалната арка, храма на музиката Атене, куп прекрасни и живописни къщи в стил Бранковяну, площада на Революцията. По време на автобусната обиколка ще спрем, за да разгледаме Музея на Румънското село - етнографски музей на открито, пос троен около езерото Херъстрау. След посещението на музея се отправяме към най-емблематичната сграда в града - Парламента, втората по големина административна сграда в света. Кратка фотопауза пред Парламента, след което ще имаме възможност да видим Патриаршията, и да се поклоним пред мощите на Св. Димитър Басарбовски, български светец и покровител на града. Свободно време.

В късния следобед отпътуваме за България и пристигаме около полунощ.

******

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор Дари Травъл Комерс ЕООД притежава Удостоверение за регистрация номер 03874 и е застрахован по смисъла на чл. 61, ал. 2, т. 4 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД „ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100001942 с валидност до 31.03.2020г.

*****

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар); Панорамна обиколка на Букурещ с местен екскурзовод; Водач по време на цялото пътуване; Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR за лица до 69.99г. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Доплащане за отпътуване от София - 10лв. на човек; Доплащане за застраховка за лица над 70 г. Входни такси на посещаваните обекти; Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ