Филипински масаж на цяло тяло с раковини и сладка ванилия в Ganesha

Филипински масаж на цяло тяло с раковини и сладка ванилия в Ganesha


Регулярна цена: 90лв
Цена: 3790лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 3790лв

Филипински масаж на цяло тяло с раковини и сладка ванилия в Ganesha

Описание на офертата:

Допълнителна информация:

Уханието на сладка ванилия и свеж бергамот ще събудят сетивата ви и ще ви отведат на екзотични кътчета с лагуни и изумрудени заливи! Изкушение, на което трудно може да се устои. Масажът с раковини, много наподобява терапията с топли вулканични камъни, а специфичната форма на раковините се използва и за шиацу масаж на цялото тяло и стъпалата. Леко полюляване, ефирно разтягане и акупресура са магическата формула. Отпускането на мускулатурата с мануалния масаж ще ви помогнат да забравите, че се намирате в града, а когато усетите хладните-балансиращи енергията раковини ще се пренесете на далечни и екзотични плажове.

Тайните точки на филипинските лечители за здраве, красота и виталност ще бъдат стимулирани и активирани. Меридиани ще бъдат пречистени и енергията ви отново ще потече. Спираловидната форма на раковината действа като енергийна антена, която отнема натрупаната отрицателна енергия от организма и го оставя съживен, пречистен и витален!

***

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Филипински релаксиращ масаж на цяло тяло, глава, длани и стъпала с раковини и сладка ванилия; Продължителност на процедурата: 60 или 80 минути, според избрания ваучер; Допълнителна информация за услугата може да видите по-долу.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ