Фото заснемане на детско парти, рожден/ имен ден и юбилей - до 1 час, фотосесия и подарък

Фото заснемане на детско парти, рожден/ имен ден и юбилей - до 1 час, фотосесия и подарък


Регулярна цена: 99лв
Цена: 5990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 5990лв

Фото заснемане на детско парти, рожден/ имен ден и юбилей - до 1 час, фотосесия и подарък

Описание на офертата:

New Line Production е компания, занимаваща се с производство на ТВ предавания, организиране и заснемане на събития, фестивали, рекламни и документални клипове, фотосесии, както и изпълнителна и продуцентска дейност. New Line Production е компания с екип от професионалисти,фокусирали се изцяло към желанията на аудиторията и надграждането й.

За да се запознаете подробно с работата на New Line Production , посетете: newlineproduction.com

УСЛУГИ* Организиране и заснемане на Вашето сватбено тържество, кръщене, рожден ден и юбилей.* Организиране и заснемане на тиймбилдинг събития.* Заснемане на фотосесии.* Заснемане на рекламни клипове.* Производство на документални филми.* Продуценстка дейност.* Създаване и продуциране на телевизионни предавания.* Изпълнителна и  продуцентска дейност на културни събития, фестивали и конкурси.* Съдействие за телевизионно излъчване.

*****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Фото заснемане – професионално цялостно заснемане на събитието /до 1 астрономически час/ Професионална фотосесия на рожденика и снимки с гостите Неограничен брой обработени кадри Подарък – получавате крайният материал на елегантно изработен DVD носител с обложка по предварително одобрен дизайн в кутия. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: За допълнително време можете да доплатите на място, но само след предварителна уговорка с екипа; За заснемане на събития извън София - град, доплащате за горивото на км., след предварителна уговорка.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ