Гинекологичен преглед, цитонамазка и ехография на млечни жлези в ДКЦ Асцендент

Гинекологичен преглед, цитонамазка и ехография на млечни жлези в ДКЦ Асцендент


Регулярна цена: 215лв
Цена: 69лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 69лв

Гинекологичен преглед, цитонамазка и ехография на млечни жлези в ДКЦ Асцендент

Описание на офертата:

За партньора: 

Диагностично-консултативен център Асцендент ООД е частно здравно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ. Центърът е създаден през 2000г. Има договор с НЗОК и със здравноосигурителни фондове.

От създаването си и до момента предлага системен, холистичен подход, както към здравето на жената - от пубертета до менопаузата, така и към здравето на мъжа.

Благодарение на екипа от висококвалифицирани кадри от различни медицински специалности ДКЦ Асцендент предоставя изключителното удобството за пациента - възможност за комплексно консултиране от различни специалисти, заедно с необходимия пълен набор от изследвания.

Центърът разполага със специалисти от следните медицински специалности - акушерство и гинекология, ендокринология, неврология, кардиология, ревматология, дерматология, онкология, мамология. Разполага с Клинична лаборатория и кабинет по психология (за деца и възрастни).

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Гинекологичен преглед, ехографско изследване, взимане на цитонамазка и ехография на млечни жлези; Преглеждат д-р Свидна Динова, акушер-гинеколог и мамолог; По-долу може да видите допълнителна информация. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Бонус към офертата: може да си направите HPV тест by Dygene /тест за Човешки папиломен вирус/ за 50.00лв, вместо 80.00лв., доплаща се на място. Бонус към офертата: Изследване на влагалищен секрет за 24.00 лв., доплаща се на място.