Гледайте Деян Донков и Лилия Маравиля в "ПАЛАЧИ" на 10.05. от 19 ч. в Театър "София"

Гледайте Деян Донков и Лилия Маравиля в "ПАЛАЧИ" на 10.05. от 19 ч. в Театър "София"


Цена: 8лв


Цена: 8лв

Гледайте Деян Донков и Лилия Маравиля в "ПАЛАЧИ" на 10.05. от 19 ч. в Театър "София"

Описание на офертата:

Пиесата “Палачи”, чието действие се развива през 60-те години в Англия, сякаш илюстрира процеса, в който заплетените криминални перипетии могат да разклатят системата от морални клишета, на която стъпва всяка господстваща идеология. Трудността да бъде установен извършителят на обсъжданото престъпление започва да поставя под съмнение лесните отговори, засягащи и всички останали сфери на живота. Зрителят може да попадне в плен на мрачни догадки и напрегнатото му любопитство дълго време да бъде изкушавано, но истинското събитие произтича от възможността въпросът “Кой е убиецът?” да придобие по-голямо значение и да надхвърли рамките на сюжета. Защото може да се окаже, че търсенето на виновника ще ни отведе пред огледалото, откъдето в нас вечно се взира собственият ни страх, огромната ни суета и ужасът от липсата на друго. А може би има друго, но пътят натам изглежда рискован, защото по него трябва да се върви без привичния багаж от готови решения, които правят живеенето уютно и защитено. На помощ ни идва само абсурдният смях, който при МакДона е единственото сигурно нещо.

Стоян Радев - режисьор

* * *

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от Театър "София".

Фотограф: Guergana Damianova / www.gdview.photography

 

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 1 билет за "ПАЛАЧИ" на 10.05. от 19 ч., в театър ''София'' Местата са на партер Продължителност: 1 час и 50 минути Задължително е да предоставите разпечатан ваучер за касите на театъра Работно време на касата на театъра: 10.00 - 14.00 и 15.00- 19.00ч, без официалните празнични дни