Грижа за визията с център Medisol! Включва Луксозен масаж

Грижа за визията с център Medisol! Включва Луксозен масаж


Регулярна цена: 35лв
Цена: 1490лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1490лв

Грижа за визията с център Medisol! Включва Луксозен масаж

Описание на офертата:

Стъпки на процедурата:

• Почистване и тонизиране на лицето, шията и деколтето;

• Нанасяне на масажен крем, израелска козметика NOON;

• Лифтинг масаж на лице, шия и деколте;

• Маска с лифтинг ефект;

• Поставяне на финален крем или флуид според типа кожа.

Процедурата стимулира кръвообращението и храненето на клетките, и всички тъкани на лицето, производството на еластин и колаген, дишането, жизнеността и подобрява обменните процеси в кожата, подмладява мускулите, повишава защитните способности на кожата и въздейства позитивно върху нервната система. Предотвратява промяната на по-фините мускулни групи и възпрепятства образуването на бръчки и отпускането на кожата. Подобрява метаболизма на кожата. Моделира се силуетът, формира се доброто състояние на фитодермалната тъкан и се осигурява младежко излъчване на лицето, с видимо подобрена еластичност и стегнат овал. Въздейства релаксиращо и има благотворно действие върху нервната система.

Използва се специфична масажна техника, базирана на многобройни научни изследвания, чрез която се постига широкоспектърен и траен резултат.

****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Тонизиране, терапия и масажна процедура с моментален лифтинг ефект с израелска козметика NOON; Терапията е на три зони - лице, шия и деколте; Продължителност на процедурата: 40 минути; По-долу може да видите стъпките на процедурата.