Иглена Анти-ейдж мезотерапия с Apriline Meso Age-Line от АГППДП Калиатеа Дент

Иглена Анти-ейдж мезотерапия с Apriline Meso Age-Line от АГППДП Калиатеа Дент


Цена: 12400лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 12400лв

Иглена Анти-ейдж мезотерапия с Apriline Meso Age-Line от АГППДП Калиатеа Дент

Описание на офертата:

Допълнителна информация:

Какъвто и крем да използвате, независимо от състава , той не може да влезе в дълбочина и да подхрани лицето.

Повечето дами над 35 г. познават мезотерапията като метод, който хидратира и подхранва кожата в дълбочина. Наградата е видимо подмладяване - фините бръчици се заличават, тенът се избистря, тургурът става сочен. С една процедура може да постигнете подмладяващ резултат и той се вижда веднага в огледалото - чертите се опъват като с нежен лифтинг, но пълният ефект идва след 3 процедури, които се правят всеки месец. Всяка една от процедурите видимо изглажда фините и по-дълбоки бръчки, омекотява линиите на лицето и му придава младежки вид. Процедурата трае около 30 минути. Не е болезнена, но може да бъде изпитан лек дискомфорт, за облекчаване на последния , при чувствителна кожа, се използва обезболяващ крем. След процедурата може да се изпита лек дискомфорт, зачервяване или подуване. Всички те изчезват за няколко часа. Още на следващият ден кожата е сияйна, хидратирана, с подобрена текстура.

Зоните на приложение са: лице, шия, деколте, чело, ръце и околоочна зона. Може да се прилага и на мъже. Трайността на една терапия е около 6 месеца. Може да се комбинира с други естетични методи: ботокс, дермални филъри, мезоконци и др.

         Тъй като според нас грижата за клиента не свършва с процедурата, контактът ни продължава във времето чрез напътствия, съвети и подкрепа, проследявайки резултата с цел дълготрайното му поддържане.

*****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер предплащате 24 лв. за: Иглена Анти-ейдж мезотерапия с Apriline Meso Age-Line По-долу може да видите допълнителна информация за процедурата; Останалата част от сумата по ваучера се доплаща на място, преди извършване на процедурата.