Кино Арена, премиера на балетa "Челистката", заедно с "Танци заедно"- на 08., 11. и 12.04.

Кино Арена, премиера на балетa "Челистката", заедно с "Танци заедно"- на 08., 11. и 12.04.


Цена: 1990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1990лв

Кино Арена, премиера на балетa "Челистката", заедно с "Танци заедно"- на 08., 11. и 12.04.

Описание на офертата:

"Челистката" е вдъхновен от живота и кариерата на Жаклин Дюпре, а хореографът Кати Марстън е чакала достатъчно дълго своя шанс. Тя е свързана с Кралския балет от 25 години, но „Челистката“ е първият път, когато й се доверява да създаде спектакъл за главната сцена - изпълнен с усещане и въображение, задържащо се в ума дълго след като завесата е спусната.

Този нов балет се играе заедно с „Dances at a Gathering“ на Джеръм Робинс, поредица от славни танци към соловите пиано етюди на Шопен (великолепно изпълнени от Робърт Кларк), прекрасно изпълнени от целия актьорски състав, с участието на Марианела Нуньес, Франческа Хейуърд и Ясмин Нагди.

Приказният балет се завръща в Кралския балет след дълго отсъствие от репертоара .

*****

Киносезон 2019/20 на Роял Опера Хаус в кината Арена ще представи 13 световни класически постановки, излъчвани от Ковънт Гардън по целия свят!

Киносезон 2019/20 на Роял Опера Хаус излъчва 13 постановки в 1500 кина в 53 страни, вкл. България, от цялото земно кълбо. Новият Киносезон включва пет нови продукции, три световни премиери и нови постановки на шест много любими произведения.

Чрез прожекциите на заснетите на живо постановки, зрителите в кината Арена, както и по целия свят, се наслаждават от „първия ред“ на балетите и оперите на Royal Opera House, от известната сцена в Лондон Covent Garden.

Кралският балет включва седем продукции, три от тях премиери: „Проектът Данте“, изключителна работа на хореографа Уейн Макгрегър, композитора Томас Адѐс, художника Тасита Дийн, Люси Картър и Узма Хамед и световната премиера на Марстън и Скарлет. Освен че демонстрира съвременното си лице, Кралският балет  увеличава богатото си културно наследство през сезон 2019/20.  Класиките в репертоара:  „Копелия“ и „Спящата красавица“ ще зарадват публиката, както и много харесваната от критиката „Лебедово езеро“ на Лиъм Скарлет, чиято премиера беше миналия сезон. В допълнение към програмата, новата за 2019/20, кинопублика може да види празничния фаворит на Кралския балет „Лешникотрошачката“  по време на Новогодишните празници.

Водещи оперни таланти отново ще присъства на кино сцената в три нови оперни постановки - Брин Терфел, Олга Перетятко в „Дон Паскуале“ на Доницети, Йонас Кауфман и Лизе Давидсен във „Фиделио“ на Бетовен, дирижиран от Антонио Папано, и Нина Стемме, Карита Матила в „Електра“ на Ричард Щраус. Киносезонът започва  с „Дон Жуан“ на Моцарт с Ервин Шрот в главната роля, последван от „Бохеми“ на Пучини със Соня Йончева и Чарлз Кастроново. Киносезонът на Кралската опера предлага на публиката най-доброто място на първия ред и включва ексклузивни задкулисни кадри, интервюта и невероятно подробни близки планове на изпълнителите. За повече информация за Киносезон 2019/20  на Кралската опера посетете: https://www.roh.org.uk/cinemas и www.kinoarena.com

ВАЖНО

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 1 билет за прожекцията на балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на място и дата по избор. Избирате вариант от: София / Кино Арена The Mall: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 08.04. от 19:00ч; София / Кино Арена Deluxe Bulgaria Mall: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 08.04. от 19:00ч; София / Кино Арена The Mall: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 11.04. от 18.00 ч. София / Кино Арена Deluxe Bulgaria Mall: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 12.04. от 16.00 ч. Пловдив / Кино Арена Мол Марково Тепе: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 08.04. от 19:00ч; Пловдив / Кино Арена Мол Марково Тепе: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 12.04. от 16:00ч; Варна / Кино Арена Grand Mall: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 08.04. от 19:00ч; Варна / Кино Арена Mall Varna: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 11.04. от 18:00ч; Варна / Кино Арена Grand Mall: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 12.04. от 16:00ч; Стара Загора / Кино Арена Парк Мол: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 12.04. от 16:00ч; Плевен / Кино Арена Панорама Мол Плевен: 1 билет за балетния спектакъл "Челистката" и "Танци заедно", на 12.04. от 16:00ч; Времетраене: Танци заедно - 65 минути , интервал 30 мин., Челистката - 65 минути; Комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови изделия!