Комбинирана антицелулитна терапия в Wellness Center Ganesha Club

Комбинирана антицелулитна терапия в Wellness Center Ganesha Club


Регулярна цена: 49лв
Цена: 2190лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2190лв

Комбинирана антицелулитна терапия в Wellness Center Ganesha Club

Описание на офертата:

Повече за процедурите:

Терапията е създадена съобразно динамичния начин на живот, при който активният лимфен дренаж и спорто са нередовни, а именно те в комбинация с мануален антицелулитен масаж могат да премахнат така неприятния целулит.

Антицелулитен масаж - мануална терапия, премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални мануални техники с помощта етерични масла или загряващ антицелулитен гел.

Мануалният масаж e най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно физическата активност и хранителният режим.

Vibro Plate е апарат с 3D вибрация, която провокира естествения физиологичен рефлекс. Благодарение на него, за 1 секунда се постигат от 30 до 50 ритмични мускулни контракции. Vibro plate едновременно тренира и усъвършенства координацията на активните и пасивни мускулни влакна. Той обхваща 95- 97 % от тях, което е с 60% повече от постигнатото с фитнес и аеробно натоварване.

Триизмерните механични вибрации произведени от Vibro Plate платформата преминават през цялото тяло и активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите. Максималното въздействие се постига чрез насочването натези контракции в различни посоки, защото уредите Vibro Plate се движат във всички възможни посоки - точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави.

Vibro Plate не е спорт, a интелигентна грижа за тялото, защото осигурява щадящо ставите и сухожилията натоварване.  Той е създаден за хората погълнати от днешният динамичен и напрегнат начин на живот, които нямат време за движение и почивка. Целта на му e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот.

Vibro Plate се препоръчва при:

• Наднормено тегло;

• Разбиване и стопяване на мастни натрупвания;

• Целулит;

• Мускулна слабост;

• Задържане на течности;

• Нарушения на метаболизма;

• Артроза;

• Ревматизъм;

• Остеопороза.

***

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Комбинирана антицелулитна терапия с Vibro plate, ръчен масаж и вендузи на цели крака, седалище и задни паласки; Бонус: 50% отстъпка от кавитация на зона по избор; Продължителност на процедурата: 40 минути; По-долу може да видите допълнителна информация за процедурата.