Копринен поглед ! С удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм и оформяне на вежди  в Студио „Deja vu”  само за 35 лв.

Копринен поглед ! С удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм и оформяне на вежди в Студио „Deja vu” само за 35 лв.


Регулярна цена: 100лв
Цена: 35лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 35лв

Копринен поглед ! С удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм и оформяне на вежди в Студио „Deja vu” само за 35 лв.

Описание на офертата:

Половината от красотата на очите ни е поверена на миглите. С днешната сделка на ”Deja vu” и Lapni.bg ще накараме вашите да запърхат като пеперуди от нетърпение да се сдобият със съвършен чифт копринени двойници за двойно по-омагьосващ поглед. Изпробвайте най-новата система за удължаване и сгъстяване на мигли на топ цена само сега.

Офертата включва:

  • Удължаване и сгъстяване на мигли по системата косъм по косъм + Оформяне на вежди само за 35лв.

Какво представлява удължаването на мигли косъм по косъм?Най-важното предимство е, че след процедурата не е необходимо да използвате спирала. Лепилото, което се прилага за залепване на всяка мигличка поотделно е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина. Миглите са изработени от естествена коприна, като тяхната дължина варира между 8-15 мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен цвят и гъстота. Миглите, поставени косъм по косъм, са перфектното решение, както за ежедневието, така и за специални случаи. Можете да бъдете спокойни, че миглите ви няма да паднат нито по време на плуване, нито след свалянето на вечерния грим!

И след като вече разполагате с това нежно женско оръжие от коприна, изгледайте отново "Мемоарите на една гейша" за една тренировка преди истинския триумф... на Вашите мигли.

Припомняме ви рецептата:

- задържаш погледа си върху него за 4 секунди...

- леко, като пеперуда пърхаш с мигли. Отклоняваш очи, връщаш погледа си върху него...

- смутено свеждаш поглед...

- той трябва да вижда само перфектно извитите ти мигли...

- усмихваш се засрамено...

...и той е в краката ти!

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ