Космическо СПА преживяване! Капсула с LED светлина, масаж и терапия на лице в Senses

Космическо СПА преживяване! Капсула с LED светлина, масаж и терапия на лице в Senses


Регулярна цена: 98лв
Цена: 54лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 54лв

Космическо СПА преживяване! Капсула с LED светлина, масаж и терапия на лице в Senses

Описание на офертата:

Капсула с LED светлини;

Терапия, която използва FIR далечно инфрачервени лъчи плюс лъчение с жълта, зелена, синя и лед терапия, в комбинация с електростимулация. Далечно-инфрачервените лъчи активират молекулите на водата, подобряват усвояването на кислорода, раздвижват клетките, действат благоприятно на мозъка и засилват имунитета. Цветните лъчи подобряват метаболизма, стягат и подновяват кожната тъкан, подобряват плътността и еластичността, регенерират клетките и в допълнение стимулират произвеждането на колагенови влакна, изглаждат бръчките и фините линии, стягат порите, подмладяват и освежават кожата. Топлинната енергия разгражда мастните молекули, а електростимулацията помага за укрепване на мускулите. FIR ускорява метаболните процеси чрез изгаряне на огромни количества калории (от 2000-5000ккал) в едно лъчение. Дълбокият топлинен ефект позволява на тялото ви да получи повече хранителни вещества и да се почувствате по-здрави и отпочинали.

Физиотерапевтични функции:

ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА: Стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, премахва бръчките, петната и акнето, съживява кожната тъкан;

ЖЪЛТА СВЕТЛИНА: Регенерира клетките, подобрява усвояването на кислород, стимулира храненето на кожата и храносмилането;

СИНЯ СВЕТЛИНА: Действа бактерицидно, повишава имунитета и  стимулира синтеза на лепкав протеин;

ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА: Подобрява функциите на жлезите и раздвижва клетките.

Класическият масаж най-общо представлява отпускане на мускулите и премахване на напрежението чрез механично третиране на телесната повърхност посредством специални техники и похвати на масажиста. Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес, повишават се защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

Стъпки на терапията за лице:

Диагностика на кожата на лицето;

Дегримиране;

Обтриване с тоник;

Нежен пилинг за обновяване на епидермиса;

Мануален масаж на лицето;

Терапия на лице с маска с шоколад или боровинка;

Финален крем.

- - -

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Релаксиращ масаж с шоколад или боровинка на цяло тяло - 50 минути; СПА капсула с FIR далечно инфрачервени лъчи и LED светлини - 20-30 минути; Терапия на лице - 20-30 минути; Обща продължителност на процедурите - 100-110 минути; Комплимент - чаша ароматен чай с мед или чаша шардоне; По-долу може да видите допълнителна информация за процедурите;