LPG вакуум процедура на две зони или цяло тяло в Студио BEAUTY STAR до Mall of Sofia

LPG вакуум процедура на две зони или цяло тяло в Студио BEAUTY STAR до Mall of Sofia


Цена: 790лв


Цена: 790лв

LPG вакуум процедура на две зони или цяло тяло в Студио BEAUTY STAR до Mall of Sofia

Описание на офертата:

Повече за процедурата:

Въпреки перфектния здравословен начин на живот, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. Необходимо е да се активира метаболизма и процеса на разграждане на мазнини, които да освободят тялото и да се тонизира и стегне фигурата.

LPG вакуум масажът се извършва след мануален антицелулитен масаж за загряване на зоните с целулит. Чрез него се прави лимфодренажен масаж, който подпомага извличането на разтопени мастни клетки.

Като резултат кожата се стяга и изглажда. Работи се със силно загряващи антицелулитни масла.

Дълбокият антицелулитен масаж и LPG вакуум масажът е еквивалент на пасивни аеробни упражнения.

Процедурата има уникален ефект на извеждане на токсините от организма и отстраняване на портокаловата кожа.

 

Студио за красота BEAUTY STAR предлага за своите клиенти фризьорство, маникюр, педикюр, козметика, мануални и апаратни отслабващи процедури и още много и най-съвременни процедури за естетика и красота.

* * *

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: LPG вакуум процедури на ДВЕ зони - седалище и бедра задна част или паласки и корем ИЛИ LPG процедура на цяло тяло ИЛИ Пакет ПЕТ или Пакет ДЕСЕТ процедури LPG на цяло тяло, според закупения пакет Прородължителност на процедурите: 15-20 мин. за две зони; 30-35 мин. за цяло тяло За видим ефект са необходими серия от антицелулитни процедури LPG Не е необходимо трико за извършване на процедурата. Процедурата се извършва директно върху тялото със специално антицелулитно олио