Луксозна златна терапия за лице и масаж в Anima Beauty&Relax

Луксозна златна терапия за лице и масаж в Anima Beauty&Relax


Регулярна цена: 50лв
Цена: 2390лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 2390лв

Луксозна златна терапия за лице и масаж в Anima Beauty&Relax

Описание на офертата:

Стъпки на процедурата:

Почистване на лицето със златно мляко и златен лосион и тоник 

Пилинг с перли и екстракт от френско шампанско

Нанасяне на серум с хайвер и хиалуронова киселина

Масаж с масажен мус от злато и арган

Алго маска със злато и хайвер

Нанасяне на луксозен златен крем с хайвер, перли и хиалуронова киселина 

Лицето се почиства със златно мляко и златен лосион и тоник. Прилага се пилинг, който е перфектна комбинация от злато, перли и екстракт от френско шампанско. Следваща стъпка е нанасяне на серум олиго елексир с хайвер и хиалуронова киселина. Следва истинска наслада за сетивата – масаж с масажен мус от злато, мед и арган. После идва ред на Алго маска със злато и хайвер и за финал се нанася луксозен златен крем с хайвер, перли и хиалуронова киселина. Цялата процедура трае час и половина. Gold Therapy е подходяща както за по-зряла кожа, имаща нужда от витализиране, така и за млади хора,които трябва да блеснат на специален повод.

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Луксозна златна терапия за лице със злато и арган, серум хайвер и хиалурон и пилинг с перли и френско шампанско, комбинирана с релаксиращи масажни техники; Продължителност на процедурата: 60 минути; По-долу може да видите стъпките на процедурата и допълнителна информация.