Голям релакс в бунгала Морски дюни, Шкорпиловци! Включва площадка за деца

Голям релакс в бунгала Морски дюни, Шкорпиловци! Включва площадка за деца


Регулярна цена: 63лв
Цена: 4770лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 4770лв

Голям релакс в бунгала Морски дюни, Шкорпиловци! Включва площадка за деца

Описание на офертата:

Морска ваканция непосредствено до Морските дюни на Шкорпиловци, на ТОП-ЦЕНА само сега! Не мечтайте, планирайте!Офертата се предлага в следните варианта:

Период на настаняване: 08.09.2020 – 30.09.2020

  • нощувка в Малко Бунгало за Трима - 47.70 лв. 
  • нощувка в Голямо Бунгало за Петима - 74.70 лв.
Цената включва още:
  • Детска площадка
  • Барбекю за общо ползване
  • Безплатен паркинг

 Добре дошли са и малките домашни любимци след предварително направено запитване.

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0884 156 558, 0887 999 152 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:30 часа Сектор 3 се състои от 19 самостоятелни бунгала, разположени в обширен заграден двор с площ от 9 дка. Бунгалата разполагат със самостоятелен санитарен възел, имат от 3 до 5 легла, хладилник, масичка със столчета, телевизор и климатик. Малките бунгала се състоят от една стая с баня и тоалетна, а големите – от две преходни или отделни стаи с общи баня и тоалетна (външни или вътрешни).

Курортен комплекс Шкорпиловци се намира на 30 км южно от град Варна, на 35 км от летище Варна, на 10км от курортен комплекс „Камчия”.Бунгала „Морски Дюни“ се намират в Шкорпиловци в непосредствена близост до плажната ивица, над пясъчните дюни. От комплекса се разкрива невероятна гледка към морето. Курортът съчетава най-красивата част от източните дялове на Стара планина, покрити с иглолистни и широколистни гори, обширен плаж с фин пясък, дълъг около 12 км и широк до 100-120 м, считащ се за един от най-чистите на българското Черноморие, което го прави идеален избор за една перфектна почивка.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ