Майски празници на остров Санторини! 3 нощувки + самолетен билет, летищни такси и трансфер на цени от 604 лева на човек

Майски празници на остров Санторини! 3 нощувки + самолетен билет, летищни такси и трансфер на цени от 604 лева на човек


Цена: 60400лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 60400лв

Майски празници на остров Санторини! 3 нощувки + самолетен билет, летищни такси и трансфер на цени от 604 лева на човек

Описание на офертата:

ПРОГРАМА

1 ден Чартърен полет София – Санторини. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Вечеря /с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване (RO)/ и нощувка. 

2 ден – 3 ден Закуска в хотела. Свободно време и възможност за различни допълнителни екскурзии, сред които:   Санторини за един ден Започвате Вашето пътешествие с кратка фотографска спирка за снимки на неповторимия вулканичен плаж RED BEACH, известен с уникалния цвят на пясъка, извисяващите се червени скали от лава и чисти зелени води. Отидете до AKROTIRI, наречена още “Праисторически Помпей” или “Изгубената Атлантида”, заровена и запазена от вулканичната пепел на едно от найголемите вулканични изригвания в човешката история (17 век пр. Хр.). Насладете се на свободното време за обяд и релакс на един от найдългите черни пясъчни плажове в Цикладите – плаж  PERISSA, и най-популярния плаж на Санторини. Разгледайте едно от най-старите и най-автентични традиционни селища на Санторини - селището EMPORIO, построено като малък лабиринт и посетете неговата средновековна крепост (15-ти век). Опитайте неповторимите вина на Санторини във винарна SANTORINI и научете повече за едни от най-старите лозя в Европа, докато се любувате на невероятната гледка към вулкана. Завършете обиколката си с кратка спирка на най-високия връх на Санторини -  планината PROFITIS ILIAS (567 метра), за да се насладите на поразителната панорамна гледка към целия остров. Трансфер до популярното село Ия и най-сниманото място в Гърция. Насладете се на свободното време и вижте легендарния залез над Ия. Прибиране в хотела. Вечеря /с изключение на записаните на пансион само закуска или RO/ и нощувка. 

Целодневна екскурзия с посещение на вулкан и Калдера Криуз с традиционна дървена лодка (гид и автобусен трансфер) Вулкан, горещи извори, остров Thirassia, залез над Ия Пристигане с автобус на пристанище и прекачване на уникална гръцка традиционна лодка. Първата спирка е вулканичният остров Nea Kameni, където ще имате възможност да се разходите и да посетите кратера на активен вулкан.  Следва връщане на лодката и отплаване до друг вулканичен остров - Palea Kameni, известен с горещите си извори. Тук, по желание, ще имате възможност да плувате в серните им води или да се насладите на баня в гореща лечебна кал. Следва посещение на живописния остров Thirassia със свободно време от 1,5 часа. Посещение на селището Manolas, до което се стига чрез вити стълби пеша или яздейки магаре. Обратно на лодката и кратка спирка на пристанищата Armeni или Amudi в Ия, където ще слезете и ще изкачите стъпалата пеша или яздейки магаре до селището. Ще имате свободно време, за да се насладите на великолепни панорамни гледки и грандиозния залез. 15 минути след залеза на слънцето ще се върнете обратно към мястото за срещи, за да бъдете върнати обратно в хотела. Вечеря /с изключение на записаните на пансион само закуска или RO/ и нощувка. 

4 ден Закуска в хотела и свободно време до трансфера до летище Санторини за полета до София.

  Важно! Пограмата е примерна и всички допълнителни екскурзии, както и техните цени, дни и начин на провеждане подлежат на препотвърждение на място на о. Санторини. Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат на място на о. Санторини.

Условия на офертата:

Валидност на ваучерите: 21.05.2021 - 24.05.2021

Полет от София на 21.05.2021

Ваучерът важи за:ALEXANDRA HOTEL SANTORINI 3*, Двойна стая, Закуска - 604 лв • PORTO PERISSA HOTEL 3* Двойна стая, Закуска - 701лв • AEGEAN PLAZA HOTEL 4*, Двойна стая, Закуска - 874 лв • EL GRECO RESORT 4*, Двойна стая, Закуска - 1034 лв • SANTO MIRAMARE 4*, Двойна стая, Закуска - 1101 лв

*Цените са на човек в помещение, при двама пълноплащащи

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ: • самолетен билет София – Санторини - София с чартърен полет на АК "Bulgarian Air Charter"; • пътнически и летищни такси (в размер на 90 евро на човек към 09.11.2020); • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг; • 3 нощувки на съответния пансион в избран хотел; • трансфери летище - хотел - летище; • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ: • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане); • градска такса, която се заплаща директно в хотела (задължителна)*; • задължително се заплаща евентуална горивна такса**,  ако бъде начислена за конкретния полет; • доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 9 лева за 4 дни; за лица от 75 до 80 г: 13 лева за 4 дни; • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

*Градска такса - от 01.01.2018г в Гърция се въвежда т.нар. такса "Престой". Тя се заплаща на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория както следва:  - 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка;  - 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка;  - 3* хотели - 1,50 евро /стая/ нощувка;  - 2* и 1* хотели хотели - 0,50 евро /стая/ нощувка. 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:  Плащания: 1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек 2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване 3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване - за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове: 1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит. 2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва: 2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек; 2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена; 2.3. При анулация от 7 до 4 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена; 2.4. При анулация от 3 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата пакетна цена; 3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.