Mаникюр с гел лак и декорации за Коледа и Нова година от Салон Мечта

Mаникюр с гел лак и декорации за Коледа и Нова година от Салон Мечта


Регулярна цена: 25лв
Цена: 1150лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1150лв

Mаникюр с гел лак и декорации за Коледа и Нова година от Салон Мечта

Описание на офертата:

Офертата включва:

Оформяне на ноктитеИзбутване или изрязване на кожичкитеНанасяне на PH – регулатор, който регулира омазняването на нокътната плочкаПоставяне на основа, обогатена с кератин, която заздравява нокътя и го предпазва от раздвояванеИзпичане на UV-лампа за 10 секундиНанасят се два слоя гел лак BlueSky всеки, от които се пече по 2 минутиНанася се запечатващ UV топ лак, който придава изключителния блясък и се запазва до премахването на гел лакаРисуване на ДВЕ декорацииНанасяне на подхранващо ароматно олиo за кожички и нокти

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Маникюр с гел лак BlueSky и 2 рисувани коледни декорации по избор на клиента 2 рисувани тематични декорации (елхичка, шапка, Дядо Коледа, снежинки, еленчета и др.), вграждане на камъчета и смесване на цветове За декорации се доплаща на място 0.50 - 1.00 лв., в зависимост от декорацията ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: За сваляне на предишен гел лак се доплаща на място 2.50 лв. (цена с отстъпка).