Метаболитно измерване в 19 параметъра и Квантов анализ на тялото с над 245 различни резултата от Център Ровел само за 25 лв.

Метаболитно измерване в 19 параметъра и Квантов анализ на тялото с над 245 различни резултата от Център Ровел само за 25 лв.


Регулярна цена: 50лв
Цена: 25лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 25лв

Метаболитно измерване в 19 параметъра и Квантов анализ на тялото с над 245 различни резултата от Център Ровел само за 25 лв.

Описание на офертата:

МАГНИТО-РЕЗОНАНСЕН АНАЛИЗ ( КВАНТОВ АНАЛИЗ) Апаратът "Квантов Анализатор" е високотехнологично електронно устройство за диагностика на здравното състояние на човешкия организъм. Основан върху квантовата медицина, анализаторът използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на магнитното поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий. Високотехнологичния уред интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки. Анализаторът изважда 35 подробни отчета (35 за мъж/35 за жена) с общо над 245 различни резултата от диагностиката, плюс обобщен пълен и обобщен кратък отчет на здръвословното състояние.  За всеки измерен показател са посочени референтните стойности и изчерпателно описание на български, как влияят на здравословното състояние, как да се коригират и поддържат с целево хранене /КОИ ХРАНИ помагат и кои да бъдат избягвани/  Резултатите излизат веднага и се получават на мейл или флашка. 

АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ И КОНСУЛТАЦИЯ Не е достатъчно само да направите измерване. Необходимо е да се направи анализ на резултатите (сравнение на получените резултати с референтните стойности) и да се открие причината за тези показатели при които има нездравословно отклонение. Предвид здравословното състояние на човек, възрастта му, физическата активност и резултатите от анализа ще бъде подадена полезна информация как да бъдат коригирани проблемите, ако има такива.  

Условия на офертата:

Валидност на ваучера: до 30.11.2019г. Ваучерът важи за: Метаболитно измерване в 19 параметъра  и Квантов анализ на тялото с над 245 различни резултата от Център Ровел само за 21лв.  Стойност на ваучера: 4 лв. Доплащане на място: 21 лв.

Офертата включва: • Метаболитно измерване /диагностика основни функции на организма +усвояване на храната/ • Квантов анализ на 245 показателя • Анализ на резултатите и консултация Времетраенето на процедурата заедно с консултацията е 30-50 минути. ВАЖНО: Телефон за допълнителна информация и записване на час 0888700503  Разполагаме с места за паркиране - попитайте при записване на час. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в клиниката.

Всички условия на Topofertite.com.  

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ