Микроблейдинг на вежди с 3D ефект в Салон за красота Неви в Центъра

Микроблейдинг на вежди с 3D ефект в Салон за красота Неви в Центъра


Регулярна цена: 190лв
Цена: 7990лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 7990лв

Микроблейдинг на вежди с 3D ефект в Салон за красота Неви в Центъра

Описание на офертата:

Повече за процедурата:

Преди започването на процедурата се поставя упойка за обезболяване и комфорт на клиента по време на процедурата.Веждите се разчертават с помощта на конец и се измерват прецизно със шублер. След като клиента се одобри, едва тогава се пристъпва към изработването им.Използват се висококачествени пигменти за траен красив резултат.

Използват се нови техники за по-голямо сгъстяване на веждите и светлосенки за 3D ефект! 

Микроблейдингът е японска техника за рисуване на косъмчета между естествените собствени на веждите и е усъвършенстван метод на досега познатия ни перманентен грим за вежди.Сиществената разлика между двете техники се изразява в самото извършване на процедурата и естествено изглеждащ краен резултат. 

- - -

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Микроблейдинг на вежди с техника на сгъстяване и 3D ефект *Използват се техника за по-голямо сгъстяване на веждите и създаване на светлосенки за 3D ефект. 40% отстъпка от цената на ретуш (извършва се около месец след основната процедура).