На 30.11. до Солун, Гърция: транспорт, водач и панорамна обиколка

На 30.11. до Солун, Гърция: транспорт, водач и панорамна обиколка


Цена: 37лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 37лв

На 30.11. до Солун, Гърция: транспорт, водач и панорамна обиколка

Описание на офертата:

Програма:

Сутринта отпътуваме от София към един най-старите градове в Европа – Солун, Гърция. Възможност за отпътуване от Плевен (доплащат се 10 лв.).

Днес Солун е съвременен европейски град с богата история и култура, която започва още от Античността. Един от символите на града е Бялата кула, използвана от Османската империя като затвор и място за изтезания на пленници. От тук започва нашата автобусна панорамна обиколка с местен екскурзовод. Ще видим част от многото забележителности, сред които крепостната стена, от която се разкрива великолепна гледка към града, ротондата Свети Георги – Победоносец, римската Галериева арка и др.

Автобусната обиколка завърша при църквата Св. Димитър Солунски. Разглеждаме църквата и пеша се отправяме към площад Аристотелис и пазара на Солун. На площада и крайбрежната улица има безброй кафенета, таверни, сладкарнички, и магазини. Свободно време. След което в късния следобед отпътуваме за София и Плевен и пристигаме късно вечерта.

******

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор Дари Травъл Комерс ЕООД притежава Удостоверение за регистрация номер 03874 и е застрахован по смисъла на чл. 61, ал. 2, т. 4 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД „ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100001942 с валидност до 31.03.2020г.

*****

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар); Панорамна обиколка на Солун с местен екскурзовод; Водач по време на цялото пътуване; Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR за лица до 69.99г. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Доплащане за отпътуване от Плевен - 10лв. на човек; Доплащане за застраховка за лица над 70 г. Входни такси на посещаваните обекти; Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ