Направете прическата си в салон Madonna! Включва полиране, ламиниране, оформяне и измиване!

Направете прическата си в салон Madonna! Включва полиране, ламиниране, оформяне и измиване!


Регулярна цена: 30лв
Цена: 1790лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1790лв

Направете прическата си в салон Madonna! Включва полиране, ламиниране, оформяне и измиване!

Описание на офертата:

Офертата включва:

  • Подстригване с полировчик;

  • Масажно измиване;

  • Терапия за коса - ламиниране;

  • Прическа - сешоар + йонизираща преса.

Ламинирането e иновативен метод за заздравяване и възстановяване структурата на косата. Нанася се специално вещество, което покрива всеки косъм, в резултат на което косата е защитена от замърсявания, сух въздух, вятър, слънце.

Придава дълготраен блясък, еластичност и защитава цвета на косата. Ефектът трае 20 дни или 3-4 измивания.

Запълва неравностите и травмите по косъма, особено изразени при сухите и изрусени коси. Всеки косъм се удебелява с около 10% в резултат на допълнителния слой. Косата получава изключителна гъвкавост, която улеснява разресването й.

Косата, облечена в целулозно покритие и обработена с фолио и преса трайно запомня придадената й вече форма. При повтаряне на процедурата, няма опасност да се получи пренасищане. Косата поема точно толкова ламинат, колкото й е необходим.

Оказва защитна и подхранваща роля за косата, има лек овлажняващ ефект. Позволява както на косата, така и на скалпа, да дишат. След обработката на косата тя изглежда свежа и гладка, благодарение на протеиновите комплекси, извлечени от перли.

Без опасност от алергични реакции - съставът на продукта не включва пара-фенилен-диамин.

******

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Полиране на коса - премахване на цъфтежите без отнемане на дължината, масажно измиване, ламиниране за дълготраен блясък и здравина, прическа със сешоар + йонизираща или кератинова преса по избор; По-долу може да видите стъпките на процедурата и допълнителна информация. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: За дълга и гъста коса се доплащат 15 лева в салона.