"Нощта на 16-ти януари" на 24.01. от 19ч., в Театър София, билет за един

"Нощта на 16-ти януари" на 24.01. от 19ч., в Театър София, билет за един


Цена: 8лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 8лв

"Нощта на 16-ти януари" на 24.01. от 19ч., в Театър София, билет за един

Описание на офертата:

Неустоима, целеустремена, бляскава, стремителна, жестока, талантлива, веща като героите си и безкрайно саморазрушителна, Ранд трябва да бъде разбрана, за да спечели доверието ви.Ан Хелър, 2009„Айн Ранд и светът, който създаде“"Ние ще опитаме да дадем възможност публиката да се сблъска челно с идеите на Айн Ранд, като я преоткрие. Ще се възползваме от възможността съдебните ни заседатели, според идеята на авторката, да са не от подставени лица, а да са съвсем реални представители на многоглавата хидра – тазвечершната публика. Така се надяваме да се доближим до истинска дискусия и равнопоставеност на тезите, както си е пожелала самата Алиса Зиновиевна Розенбаум, тя и госпожа Франк О`Конър, преродила се под името мис Айн Ранд."Пламен Марков, режисьор

* * *

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 1 билет за постановката "Нощта на 16-ти януари" на 24.01. от 19ч., в Театър 'София', голяма сцена; Задължително е да имате разпечатан ваучер за касата на театъра. Касите на Театър „София“ няма да работят на 31 декември 2019 г. и на 1 и 2 януари 2020 г.