Нова година в Деспотовац, Сърбия: 3 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря

Нова година в Деспотовац, Сърбия: 3 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря


Цена: 315лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 315лв

Нова година в Деспотовац, Сърбия: 3 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря

Описание на офертата:

Програма

Първи ден - 30 декември

След 14.00 часа настаняване в мотела. Вечеря в ресторанта. Нощувка.

Втори ден - 31 декември

Закуска. Свободно време за разходки из Ресавския край. 20:00ч. - Празнична Новогодишна вечеря с изключително богато, апетитно меню. Местни алкохолни и безалкохолни напитки без ограничения, жива музика. Трети ден - 1 януари

Късна закуска. Свободно време за посещение на манастира Манасия, Деспотовац, с парка на макетите или излет до Велико врело и водопадите Велики бук и Пръскало. Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден - 2 януари

Закуска и  освобождаване на хотела.Отпътуване за България.

****

Допълнителна информация:

Мотел Lepo mesto е направило семейство Стоянович с цялата си любов към Ресавския край, с желанието всички които го посетят да отнесат със себе си топлата прегръдка и спомени от тази очарователна и пленяваща природа на този край. Именно тук деспот Стефан Лазаревич, един от най-големите и мъдри владетели на Сърбия е изградил манастира Манасия с мощни крепостни стени. Тук е и пещарата с украсите си в червено, зелено и жълто, една от най-красивите в страната. Казват, че Ресавската пещера е стара около 80 млн години. Нека заедно да се потопим в магията на този край от нашата западна съседка!

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане

За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

*****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер на човек предплащате 90 лв., при двойно настаняване, за: 3 нощувки с 3 закуски, 2 стандартни вечери в мотел Lepo Mesto; 1 Новогодишна празнична вечеря в ресторанта на мотел Lepo mesto, с жива музика и неограничена консумация на местен алкохол; Първо дете до 4 ненавършени години се настанява безплатно; Останалата част от сумата по ваучера се доплаща към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Транспорт; За дете от 4 до 11 ненавършени години, настанено с двама възрастни се доплаща към туроператора 50% от стойността на ваучера; Медицинска застраховка с покритие 5000 евро - 3 лв.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ