Нова година в Кавала: 2 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря

Нова година в Кавала: 2 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря


Цена: 215лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 215лв

Нова година в Кавала: 2 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря

Описание на офертата:

Програма

1-ви денСлед 14.00 ч. настанявяне в хотел Нефели в централната част на града. Свободно време. Вечеря в местна таверна по предварително меню. Нощувка.2-ри денЗакуска в хотела. Бонус: безплатна еднодневна пешеходна екскурзионна програма в старата част на града. Свободно време и подготовка за Новогодишната нощ.21.30 ч. настаняване в таверната за празнично посрещане на 2020 г с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местен алкохол. Нощувка.3-ти денКъсна закуска в хотела. Освобождаване на хотела до 12.00 ч.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане

За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

*****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер на човек, при двойно настаняване, предплащате 60 лв. за: 2 нощувки със закуски в хотел Nefeli 3* на възрастен в двойна стая; 1 вечеря в местна таверна по предварително меню; Новогодишна празнична вечеря с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местен алкохол; Екскурзионна програма в старата част на Кавала; Представител на туроператора; Дете до 3.99г. се настанява безплатно; Дете от 4 до 11.99г. доплаща 70% от стойността на ваучера; Останалата част от сумата по ваучера се доплаща към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка - 5 лв. за лица до 64.99г.; Застраховка "Отмяна на пътуване".

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ