Отпразнувайте 2021-ва година в Лесковац! Включва вечери и закуски

Отпразнувайте 2021-ва година в Лесковац! Включва вечери и закуски


Цена: 229лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 229лв

Отпразнувайте 2021-ва година в Лесковац! Включва вечери и закуски

Описание на офертата:

Програма на пътуването:

1-ви ден

Отпътуване от София в 12:00ч. Настаняване в хотел. Вечерта - празнична новогодишна вечеря с разнообразно меню, жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки (с допълнително доплащане). Нощувка.

2-ри ден

Късна закуска. Свободно време за разходка в Лесковац. Вечеря с разнообразно меню,и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

3-ти ден

Закуска. Свободно време или посещение до гр.Ниш и Винарната Малча срещу допълнително доплащане - 10лв на човек. (Дегустация на вина –около 3 евро - заплаща се на място)

Свободно време за разходка, с възможност за разглеждане на централната част на града - Старата крепост, Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936г, сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; централната улица и други.Празнична Гала вечеря Реприз с неограничена консумация и жива музика.Нощувка.

4-ти ден

Закуска. Отпътуване за България около обяд. По пътя кратък престой в Пирот. Пристигане в София привечер.

******

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Далла Турс притежава удосотоверение за туроператорска дейност с № РК-01-7527 и  притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” с №03700100001881, издадено от ЗД Евроинс АД с валидност до 10.03.2020г. и лимит на отговорност 75 000 лв.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: С един ваучер предплащате 70 или 80 лв. на човек, при двойно или тройно настаняване, за: 3 нощувки със закуски в хотел Бавка в Лесковац; 1 стандартна вечеря на 1 януари и 1 вечеря - реприз с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки; Транспорт от София с туристически автобус, според избрания ваучер; Посещение на Ниш и Пирот (при пътуване с организиран транспорт); Водач от туроператора по време на пътуването; Останалата част от сумата по ваучера се доплаща към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Туристическа такса - 1 евро на ден, на рецепция (задължително доплащане); Новогодишна вечеря с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки - 60 евро; Медицинска застраховка - 2 лв. на ден; Допълнителни екскурзии; Входни такси на посещаваните обекти.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ