Нова година в Сокобаня, Сърбия: 3 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря

Нова година в Сокобаня, Сърбия: 3 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря


Цена: 310лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 310лв

Нова година в Сокобаня, Сърбия: 3 нощувки, закуски и вечери, Новогодишна вечеря

Описание на офертата:

Програма

Първи ден - 30 Декември

След 14.00 ч настаняване в семейни хотели. Вечеря в ресторант Bolji zivot, разположен в централната част на града, в непосредствена близост до пешеходната зона и парка. Нощувка.

 

Втори ден - 31 Декември

Закуска в ресторант в централната част на града. По желание и срещу доплащане - посещение на СПА комплекс Соко Терме - басейн с лековита вода, джакузи, сауна и др. 20:00ч. - Празнична Новогодишна вечеря с изключително богато апетитно меню,  в ресторант Bolji zivot, местни алкохолни и безалкохолни напитки без ограничения, жива музика. Трети ден - 1 Януари

Късна закуска в ресторант Bolji zivot. Свободно време за посещение на традиционната градина "Отворено Сърце" в центъра на града. Вечеря в ресторанта. Нощувка.

 

Четвърти ден - 2 Януари

 

Закуска в ресторанта и освобождаване на хотела. Отпътуване за България.

 

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане

За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

*****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер на човек предплащате 90 лв. за: 3 нощувки с 3 закуски в семейни хотели Katarina, Jovanovic и Porodica Krstevic, при двойно или тройно настаняване; 2 стандартни вечери в ресторант Bolji zivot, в централната част на града; 1 Новогодишна празнична вечеря в ресторант Bolji zivot, с жива музика и неограничена консумация на местен алкохол; Представител на фирмата, по време на предтоя в Сокобаня; Първо дете до 4 ненавършени години се настанява безплатно; Останалата част от сумата по ваучера се доплаща към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Транспорт с автобус София - Сокобаня - София - 35лв.; Посещение на СПА комплекс Соко Терме - 4 евро; За дете от 4 до 11 ненавършени години, настанено с двама възрастни се доплаща към туроператора 50% от стойността на ваучера; Медицинска застраховка с покритие 5000 евро - 3 лв.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ