Онлайн курс по "Клинична психология" с достъп 30 дни от The Academy Online

Онлайн курс по "Клинична психология" с достъп 30 дни от The Academy Online


Регулярна цена: 14900лв
Цена: 3333лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 3333лв

Онлайн курс по "Клинична психология" с достъп 30 дни от The Academy Online

Описание на офертата:

Проявявате интерес към психологията. Бихте искали да се запознаете с – Психична структура и психично функциониране на личността; Роля и място на клиничния психолог и неговото професионално формиране; Клинична психологична оценка на личността – възможности и ограничения; Как се прави оценка на личността. Тогава този дистанционен курс е подходящ за вас!

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера от 27.03.2021г. до 31.05.2021г.;
  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
  • След закупуване ваучер е необходимо да се изпратият всички данни от клиента на имейл- info@theacademy-online.com. Информацията включва: Имена, телефон за връзка, номер и ПИН на ваучера, електронен адрес. След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация на клиента в платформата за обучение и се изпраща имейл с подробна информация. Достъп до платформата за клиентите е 30 дни, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирайки ги в LMS Contipso.
  • Ваучерът включва:
  • Онлайн курс "Клинична психология" за един човек. Обучението ще се провежда на платформата за дистанционно обучение LMS.Contipso;
  • След приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа!
  • Всички условия на Grupovo.bg ТУК.