Nova Style предлага Перманентен грим на специална цена!

Nova Style предлага Перманентен грим на специална цена!


Регулярна цена: 200лв
Цена: 99лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 99лв

Nova Style предлага Перманентен грим на специална цена!

Описание на офертата:

Говори се, че тази година снежните човеци са обсебени от манията Перманентен грим. След като един от тях се огледал в счупено парче огледало и установил, че вместо нос има морков, а вместо уста – въглен, същият алармирал побратимите си и вълната от снежна суета нараснала със скоростта на лавина. Не изоставайте от модата на сезона, възползвайте се от днешната страхотна оферта на Nova Style и се застраховайте, че при следващия поглед в огледалото нищо няма да подразни окото ви.

Офертата включва:

Ваучер за отстъпка на стойност 19.80 лв. с доплащане на място 79.20 лв. за:

  • Перманентен грим на вежди;
  • Перманентен грим на устни;
  • Перманентен грим на очна линия;
  • Перманентен грим руж;

Какво е микроблейдингът?

Микроблейдингът е перманентен грим от най - ново поколение. Прави се ръчно. Иглите са индивидуални и са лазерно заточени. Избира се форма и цвят поотделно за всеки едни клиент. Не се премахват вашите косъмчета, напротив, те помагат веждите да изглеждат максимално естествено, но дори да нямате ваши собствени, не се притеснявайте. Методът е ръчен и с него се правят само вежди, само косъм по косъм или 3Д вежди.

Методът идва от  Япония  и и първоначално са се правели татуировки с него. 

Едно от големите предимства е, че не може да се получи разлив под кожата на пигмента и позволява да се правят тънки, прави или леко завити линии, които не бихте могли да различите дали са косъмчета или са нарисувани веждите.  Възстановителният период е от 5 до 7 дни, като през това време се маже с посочен от нас крем. Трябва да се пази от вода и не трябва да се пипа с мръсни ръце. Трайността му е 2 години, а направата на веждите изисква около 40мин. Пигментите са на растителна основа. Процедурата е повърхностна. Работи се на ниво епидермис. Гъстотата  на косъмчетата се определя от това колко са гъсти вашите вежди, но винаги може да бъдат направени и по гъсти.

ОЩЕ ПОДОБНИ ОФЕРТИ