Почистване на лице с ултразвук и терапия в The Castle of beauty

Почистване на лице с ултразвук и терапия в The Castle of beauty


Регулярна цена: 22лв
Цена: 1070лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 1070лв

Почистване на лице с ултразвук и терапия в The Castle of beauty

Описание на офертата:

Процедурата включва:

  • Почистване на лицето от прах и грим;
  • Пилинг за отстраняване на горния слой на епидермиса;
  • Почистване на мъртви рогови клетки с ултразвукова шпатула;
  • Релаксиращ масаж за успокояване на кожата;
  • Маска според нуждите на кожата;
  • Терапия с ампула: с витамини, с избелващ ефект, за мазна кожа, подхранваща, хидратираща, супер хидратираща, винена, шоколадова или серум
  • Финален крем според типа кожа;
  • Козметичният салон на Miss Beauty работи с френската козметична марка Les Complexes Biotechniques.

Ултразвуковият пилинг е метод, подходящ за чувствителни кожи. В режим „дълбоко почистване” ултразвуковата шпатула щателно почиства кожата дори и само с вода. Това е великолепен метод за премахване на слоя от мъртви клетки и други замърсявания върху епидермиса. Кожата става забележимо по-гладка, чиста и здрава. Така се отварят порите и кожата поема по-добре козметичните продукти, с които се третира впоследствие. В режим „лифтинг” ултразвуковата шпатула увеличава кръвната циркулация и реоксигенира кожните клетки. Също така подпомага усвояването на различни козметични продукти чрез т.нар. сонофореза, хидратира и ревитализира кожата.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Условия на офертата:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Почистване на лице с ултразвукова шпатула, пилинг, успокояващ масаж с френската козметична марка Les Complexes Biotechnique + Подарък: терапия с ампула с витамини, с избелващ ефект, за мазна кожа, подхранваща, хидратираща, супер хидратираща, винена, шоколадова или серум. Процедурата се изпълнява с професионална козметика, подходяща и за чувствителна кожа. Ампулите са френски.