Лятна почивка през новата година в Анталия за пет дни!

Лятна почивка през новата година в Анталия за пет дни!


Цена: 464лв

Сподели във Facebook Сподели във Viber Сподели във Whatsapp Сподели във Skype Сподели чрез Email

Цена: 464лв

Лятна почивка през новата година в Анталия за пет дни!

Описание на офертата:

Изключително богато разнообразие на хотелско настаняване в курортите Анталия, Алания, Белек, Сиде и Кемер!

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА ЗА 4 НОЩУВКИ:  Ден 1: Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.  Ден 2-4: Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:  Демре-Мира-Кекова Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.  Далян Краб тур С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.  Кападокия за 2 дни  Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.  Аквариума Antalya Aquarium  Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.  Памуккале  Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.  Ден 5: Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София. 

*Програмата e примерна за настаняване с 4 нощувки.

*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.  

Условия на офертата:

Валидност на ваучерите: 19.05.2021 - 23.05.2021

Ваучерът важи за: 4 нощувки на човек в избрания хотел • BELPOINT BEACH HOTEL 4* Кемер, All Inclusive - 464лв • GRAND HOTEL DERIN 4* Кемер, All Inclusive - 472лв • ARES DREAM HOTEL 4* Кемер, All Inclusive - 476лв • ELYSIUM ELITE AND SPA 4* Сиде, All Inclusive - 535лв • SENZA HOTELS GRAND SANTANA 5* Алания, Ultra All Inclusive - 582лв • ASRIN BEACH 4* Алания, Ultra All Inclusive - 586лв • CLUB HOTEL ANJELIQ 5* Алания, All Inclusive - 586лв • HEDEF RESORT HOTEL AND SPA 5* Алания, Ultra All Inclusive - 640лв

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ: Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);  Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2020); Държавна такса сигурност за летищата в Турция; 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг; Трансфери летище - хотел - летище; 4 нощувки в избрания хотел на съответния пансион; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ: Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия); Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**; Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни; Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:

09:20 София (SOF)  -  11:00 Анталия (AYT) 06:30 Анталия (AYT)  -  08:20 София (SOF) *Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА: авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com) тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563 Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.  Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел. 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ /Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания: 1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек 2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване 3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване - за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове: 1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит. 2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва: 2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек; 2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена; 2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена; 3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.